ĆERKA LJUBE PANTOVIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo kako je počela vezu sa očuhom Aleksandrom Čabarkapom!
Foto: Printscreen, Nemanja Pančić

Otvorila dušu

ĆERKA LJUBE PANTOVIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo kako je počela vezu sa očuhom Aleksandrom Čabarkapom!

Stars -

Aleksandra Subotić, ćerka bivše kik-bokserke i učesnice "Farme" Ljube Pantović, otkrila je kako je počela vezu sa očuhom Aleksandrom Čabarkapom, kojem je rodila i dete.

"Ta priča da se ja čujem s njim je nastala kako bi Karađorđe napravio haos da se poubijaju. Tako sam ja sve doživela. To su bile takve svađe, bilo je il' da se poubijaju, ili da zakopaju ratne sekire. Ali sve se desilo nekako sudbinski, da se nekom sjebao plan, zaljubio se on (Čabarkapa), zaljubila sam se ja i trajalo je to jedno vreme", ispričala je Aleksandra Ivoni u "Snajkama".

Subotićeva je uplovila u romansu sa Čabarkapom, koji je tada bio u vezi sa njenom majkom, dok je Ljuba boravila u "Farmi". Ubrzo je otkriveno da je Aleksandra, koja je tada imala samo 16 godina, ostala u drugom stanju sa Čabarkapom i 2013. godine mu rodila ćerkicu Magdalenu.

LJUBINA ĆERKA JE RODILA DETE MAMINOM DEČKU: Sada je otkrila kako je jako mlada IZGUBILA NEVINOST

U međuvremenu, Čabarkapa je uhapšen zbog pokušaja ubistva Aleksandrinog oca Karađorđa Subotića.

Aleksandra je pre ulaska u "Snajke" izjavila da u rijaliti ulazi da bi prehranila dete. Dok je u rijalitiju, njenu i Čabarkapinu trogodišnju ćerkicu čuva upravo deda Karađorđe, dok je baba Ljuba u Švedskoj.

ŠOKANTNA ISPOVEST LJUBINE ĆERKE: On je hteo da UBIJE moju mamu 5 puta!

Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track