LJUPKA U SUZAMA: Život mi je uništen zbog golih fotki!
Foto: Kurir

Nakon što su iscurile eksplicitne fotke

LJUPKA U SUZAMA: Život mi je uništen zbog golih fotki!

Stars -
Da sam htela da svlačenjem gradim karijeru, ne bih toliko ulagala u sebe. Ne želim da na taj način, preko noći, postanem popularna. Neko pokušava da me uništi, kaže Stevićeva

Mlada folk zvezda Ljupka Stević je pobesnela kad je u Kuriru videla svoje eksplicitne fotografije sa snimanja spota za pesmu „Peva kafana“, na kojima je otkrila guzu i grudi.Iako je angažovala obezbeđenje da je čuva na setu, naša ekipa je uspela da se ušunja i da pevačicu uhvati u trenutku kad je skidala crveni korset, ali se to njoj uopšte nije svidelo.

- Kako ste mogli to da objavite?! Život i karijera su mi zbog toga uništeni! Godinama se borim da svojim trudom i radom opstanem na estradi i ovako nešto sebi nikad ne bih dozvolila. Angažovala sam obezbeđenje, a novinari nisu znali gde snimam spot. Ko vas je pustio? Kako ste uopšte ušli na set? Verujte da se na ovome neće završiti jer će neko morati da odgovara. Neko pokušava da me uništi i da sve što sam dosad postigla isključivo svojim trudom i napornim radom baci u blato! Opet vam kažem da se na ovome neće završiti, neko će snositi posledice - zapretila nam je Stevićeva.

Na našu konstataciju da bi situaciju mogla da preokrene u svoju korist, kao što su to uradile neke njene koleginice koje su bile u sličnoj situaciji, Ljupka je odgovorila:- Ma kako vas, bre, nije sramota da meni tako nešto kažete?! Da sam htela da se svlačim i da na takav način gradim karijeru, ne bih toliko ulagala u sebe i svoje projekte. Gradim karijeru koja će da traje, a da preko noći postanem popularna - ne želim! U celoj svojoj karijeri Dragana Mirković se nikada nije skinula, a toliko je uspešna. Svojim pesmama i radom traje toliko godina, a iza sebe nema nikakvu mrlju. Takvim putem ja težim da idem, a ne ovako kako vi pokušavate da me prikažete!To je odbrusila i prekinula vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja