LOŠ REJTING: Ena Popov dobila otkaz na televiziji!
Foto: Dragan Kadić

Rijaliti zvezda bez posla

LOŠ REJTING: Ena Popov dobila otkaz na televiziji!

Stars -

Emisija bivše učesnice „Velikog brata“ od jeseni se neće prikazivati na novosadskoj televiziji jer je imala jako lošu gledanost!

Voditeljka Ena Popov ostala je bez poslovnog angažmana pošto su joj čelnici Radio-televizije Vojvodine pre mesec dana saopštili da se ukida njena emisija posle samo četiri meseca emitovanja!Bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“ angažman na nacionalnoj televiziji dobila je u februaru, a u martu je startovao njen lajfstajl magazin „Male važne stvari“. Međutim, to uopšte nije bilo važno novom rukovodstvu novosadske televizije.Čelnici ove TV kuće odlučili su da smanje nepotrebne troškove, a prvi na spisku su oni čiji rad, po njihovom mišljenju, nije ostvario očekivani uspeh. Među njima je i Enina emisija.

- „Male važne stvari“ su se emitovale jednom nedeljno od marta do juna ove godine. Iako su troškovi emisije bili mali, budući da je Enina plata bila samo 30.000 dinara i skoro sve priloge je radila sama, emisija nije imala gledanost, pa smo sa Enom raskinuli ugovor o saradnji. Do početka jeseni repriziraćemo stare epizode - rekao je naš izvor s Radio-televizije Vojvodine.Ovim povodom poslali smo Eni poruku.- Vidimo se u septembru. Pozdrav i hvala što ste me zvali za komentar - odgovorila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track