LUDILO: Željko i Zlata lumpovali uz pesme Vesne Zmijanac
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Biznismen i pevačica se dobro zabavili

LUDILO: Željko i Zlata lumpovali uz pesme Vesne Zmijanac

Stars -

Petrovićeva i Rstić uživali na jednom prestoničkom splavu na kojem je nastupala Jasna Milenković Jami, koja im je pevala pesme njegove bivše

Zlata Petrović i njen dečko Željko Rstić najviše vole da se vesele uz hitove Vesne Zmijanac.

U prilog tome govore fotografije koje je paparaco Kurira napravio u subotu uveče na jednom splavu, gde su se pevačica i biznismen provodili na nastupu Jasne Milenković, poznatije kao Jami.

Ona je tačno znala kako da golupčiće podigne sa stolice, pa je nakon nekoliko numera zapevala pesmu kraljice tuge „Idem preko zemlje Srbije“. Čim su čuli ritam muzike, dobro poznati taktovi su učinili da Zlata i Željko skoče sa stolice. Nema sumnje, pesma ih je pogodila.

- Zlata i Željko baš znaju da se zabavljaju. Na splav su došli oko ponoći, i to vidno raspoloženi. Kad su popili koju čašicu više, atmosfera ih je ponela, pa su počeli da se vesele. Čim je Jami zapevala hit Vesne Zmijanac „Idem preko zemlje Srbije“, Zlata i Željko su đipili sa stolice. Počeli su da pevaju i igraju s pevačicom. Izgledalo je kao da im je u tom trenutku nedostajala samo Vesna - priča očevidac koji se zadesio na licu mesta.Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Rstićem i Petrovićevom kako bismo i od njih čuli kako su se proveli, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Verovatno su dugo spavali posle ludog provoda.(K. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track