LUKASOVA ŽENA ŠALJE ŽELJKA ŠAŠIĆA U ZATVOR: Bivšem mužu preti robija!

Sonja Vuksanović podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg muža

LUKASOVA ŽENA ŠALJE ŽELJKA ŠAŠIĆA U ZATVOR: Bivšem mužu preti robija!

Stars -
Presudom o razvodu Željko se obavezao da ćerki Sofiji mesečno daje 618 evra, ali od 2013. do danas nije uplatio ni dinar

Sonja Vuksanović podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg muža Željka Šašića, jer već više od dve godine ne plaća alimentaciju za njihovu šesnaestogodišnju ćerku Sofiju.

Kako Kurir saznaje, u krivičnoj prijavi, koja je podneta Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je da folk pevač alimentaciju u visini od 618 evra mesečno ne plaća od 2013. - Željko je ispao nemaran otac. Sve troškove Sofijinog odrastanja i školovanja pao je na Sonju koja je požrtvovana majka. Ona već više od dve i po godine sama brine o njihovom detetu, a Željko joj na ime alimentacije duguje oko 20.000 evra- navodi naš izvor.Dve godine robije- Trenutno sam na putu. Sve to vode moji advokati. Nemam šta da pričam dalje na tu temu - poručila je Vuksanovićeva kada smo je nazvali i uputila nas na svog advokata Mišu Petrovskog.- Željko Šašić se po presudi o razvodu braka obavezao da plaća školarinu za ćerku. Pošto ništa nije plaćao, Sonja je odlučila da podnese krivičnu prijavu i da pokrene postupak izvršenja za isplatu zaostalog iznosa - poručio je Petrovski.Šašić bi uskoro trebalo da bude pozvan na saslušanje. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna do dve godine zatvora.- U praksi, postupak za neplaćanje alimentacije najčešće se završava sklapanjem oportuniteta s tužilaštvom, a ređe kaznom zatvora - objašnjava izvor Kurira.SporazumUkoliko se i Šašić bude odlučio na oportunitet, neće ići u zatvor, ali će u roku, koji ne može da bude duži od godinu dana, morati da isplati dug. Ukoliko ponovo napravi isto krivično delo, neće po drugi put moći da sklapa sporazum s tužilaštvom,.Pozvali smo i Šašića, koji nije bio u prilici da razgovara s nama.- Jao, nemam komentar. Trenutno sam u inostranstvu i o tome ćemo pričati kad se budem vratio - poručio je pevač.

Na FejsbukuĆERKA SE ODREKLA PREZIMENA Sofija je prošle godine na svom Fejsu izbrisala prezime Šašić i napisala Vu, početna slova Lukasovog prezimena. Željko je tada rekao da su to pubertetska posla, dok je Lukas istakao da mu je drago što ga je Sofija stavila na pijadestal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track