LUKSUZ: Bali-beg i Severina u istom apartmanu!
Foto: Profimedia

Turska glumačka zvezda danas stiže u Srbiju

LUKSUZ: Bali-beg i Severina u istom apartmanu!

Stars -
Burak Ozdživit biće smešten u hotelu na Pazarištu u kojem je nekad boravio Josip Broz Tito, a u kojem će spavati i hrvatska pevačica, koja za dve nedelje stiže u Novi Pazar

Žene iz Srbije i regiona digle su se na noge jer danas u Novi Pazar stiže turski glumac Burak Ozdživit, popularni Bali-beg iz serije „Sulejman Veličanstveni“.Ozdživit u prepodnevnim satima sleće na prištinski aerodrom, nakon čega u pratnji policije, u luksuznom kombiju iznajmljenom u Turskoj dolazi u Novi Pazar.Vozilo za sedam osobaOvo vozilo je za sedam osoba, ima LCD monitore i posluženje, pa će mu dvosatno putovanje brže proći. Njegove najvernije obožavateljke iz Srbije, Makedonije i Hrvatske organizovale su se, pa su otišle u Prištinu kako bi se prve srele s glumcem.Bali-beg će biti smešten u najluksuznijem apartmanskom naselju Ras na Pazarištu, i to u apartmanu u kojem su boravile velike zvezde, kao i nekadašnji predsednik SFRJ Josip Broz Tito. Tu će biti smeštena i Severina Kojić, koja za dve nedelje ima koncert u Novom Pazaru povodom proslave Dana grada.Šetnja gradom- Burak uživa da se druži s ljudima i svestan je svoje popularnosti. Nije on tražio da se hotel isprazni, već će to uraditi domaćini njemu u čast kako bi se odmarao - kažu iz glumčeve PR službe.Inače, grad je spreman da ugosti miljenika žena širom sveta. Novi Pazar je oblepljen njegovim posterima, pored kojih se fanovi svakodnevno slikaju. Zbog premijere filma „Moj brat“, u kojem Burak igra glavnu ulogu, centar grada biće zatvoren za saobraćaj. Glumac će nakon prijema u Gradskoj upravi prošetati crvenim tepihom do Kulturnog centra, gde će biti prikazan njegov najnoviji film. Tu će se slikati s fanovima koji nisu mogli da dođu do karte za premijeru.Tokom boravka u Novom Pazaru, domaćin Rasim Ljajić odvešće ovog važnog gosta u obilazak džamija i manastira, a plan je da sutra zajedno doputuju u Beograd, odakle bi u večernjim satima trebalo da otputuje u Istanbul.

GOZBA Ugostitelji pripremili bogatu trpezu SPREMNE MANTIJE, KOLA „SULTAN“ I BIVOLJI SIRNa meniju koji će biti poslužen glumcu naći će se lokalni specijaliteti: ćevapi, mantije, pršuta i sudžuk, punomasni bivolji sir i kajmak.- Nije traženo ništa posebno, ali nam je sugerisano da nijednog momenta na stolu ne sme faliti povrća, voća i hladne negazirane vode. Umesto kafe, služiće se isključivo turski čaj, koji do sada nismo imali, ali smo ga nabavili specijalno za ovu priliku - rekao je naš izvor iz hotela.Bali-beg će se po dolasku u Novi Pazar osvežiti kolom „sultan“, jedinstvenim napitkom koji se u Srbiji može pronaći samo u tom gradu. U pitanju je potpuno prirodni napitak od mineralne vode, semena crnog kima, s prirodnim zaslađivačima i aromama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track