MA NEK IDE ŽIVOT: Veljko s bivšom prevario Kseniju! A evo šta ona kaže
Foto: Instagram

Cecin sin i voditeljka

MA NEK IDE ŽIVOT: Veljko s bivšom prevario Kseniju! A evo šta ona kaže

Stars -

Pričali su o velikoj ljubavi i davali zajedničke intervjue, ali i pre nego što smo se navikli na njih, stavili su tačku na svoju vezu. Razlog - nevera

Sin folk zvezde Cece Ražnatović ponovo je u centru pažnje zbog svog ljubavnog života! Veljko Ražnatović je opet slobodan strelac jer je posle samo dva meseca pukla veza s voditeljkom Ksenijom Bujišić! Razlog raskida mladog para je vrlo jednostavan - Veljko je prevario Kseniju, saznaje Kurir!

- Ražnatović je Kseniju prevario s ribom s kojom je letos imao avanturu! Najcrnje od svega što ju je prevario na njene oči! Bilo je to prošle nedelje, već su bili u nekoj svađi i izašli su odvojeno. Ksenija je na gradski splav došla s drugaricama, a Veljko s Kostadinom Terzićem i dve ribe.

Ladno se s jednom od njih ljubio sve vreme, dok je Ksenija sedela preko puta! Na splavu je u jednom trenutku počela tuča, tako da je muzika prekinuta, obezbeđenje je reagovalo, pa su bukvalno svi gosti otišli. Videla sam kako Veljko odlazi s tom devojkom, bili su zagrljeni - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.Kako dalje saznajemo, Ksenija Bujišić prvo nije htela da veruje svojim očima, ali je vrlo brzo saznala da je Veljko proveo veče s bivšom. Jer mali je ovo grad!

- Čekala je da se vide, da mu kaže oči u oči. Tako je i bilo! Rekla mu je da sve saznala, svađali su se. On nije mogao da se opravda, a pokušao je. Ksenija je mnogo povređena jer se baš zaljubila - tvrdi naš sagovornik.Voditeljka Ženske televizije je juče pre podne, na naše pitanje da li je istina da ona i Veljko više nisu u vezi, odgovorila:- To su gluposti! Ipak smo insistirali na njenom odgovoru.

- Portali su pisali da smo raskinuli i pre nego što su bilo šta proverili. Tako da neću ništa da komentarišem. Nadam se da razumete - rekla je Bujišićeva za Kurir. Veljko Ražnatović nije bio dostupan do zaključenja današnjeg izdanja Kurira.

BumerangKSENIJA: NE DAM DA TAKVI SRCE MI SLOME!Otkad se saznalo da je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, voditeljka Ksenija Bujišić počela je da objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu. Ali već nekoliko dana toga više nema. Priče o raskidu sa sinom folk dive dodatno je podgrejala video-klipom u kom peva pesmu „Bumerang“ Mije Borisavljević.- Oko tebe se lome, ne dam da takvi srce mi slome! - otpevala je Ksenija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja