MACA DISKRECIJA ŽELI BOLJI SEKS: Suzana, vodi me na orošavanje vagine
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

Hoće da napreduje

MACA DISKRECIJA ŽELI BOLJI SEKS: Suzana, vodi me na orošavanje vagine

Stars -

Zvezda rijaliti šoua "Parovi" Senada Nurkić, zvana Maca Diskrecija, hvali se da ja završila Fakultet za seks, i to sa čistom desetkom, ali smatra da se čovek uči dok je živ i da uvek može da napreduje.

Nedavno je saznala za tretman orošavanja vagine, a kako joj je stalo da sa njenom „macom” bude sve u redu, rešila je da ga proba. Budući da ne zna gde je taj tretman najbolji, došla je na ideju da je poznata voditeljka i spisateljica Suzana Mančić odvede na "sređivanje međunožja".

"Rekli su mi da je Suzana išla na to orošavanje i ona sigurno zna gde će mi macu najbolje srediti. Evo, pozivam je javno da me vodi na orošavanje vagine" kao iz topa ispalila je Maca u razgovoru za naš list i dodala:

"Čula sam da je to zdravo i da posle tog tretmana imaš još veću želju za seksom, pa što da ne probam", objasnila nam je Maca uz osmeh.Pošto Nurkićeva nije dobila previše informacija o ovoj medicinskoj metodi koja poboljšava zdravlje ženskih polnih organa, uplašila se da će taj tretman biti bolan.

"Je l‘ neće to da mi grize macu?" upitala je uplašena starleta, a kada smo joj objasnili da je sve bezolno, rekla je da će sigurno probati, a ukoliko bude zadovoljna, redovno će ići na orošavanje. Pitali smo Mančićevu da li bi izašla u susret pevačici u usponu i odvela je na orošavanje.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Nemam vremena zaista, ali joj toplo preporučujem da to odradi u Vrnjačkoj banji. Ne samo njoj nego i svim ženama koje vode računa o svom zdravlju. Dakle, to nije nikakva estetska metoda, već se to isključivo praktikuje iz zdravstvenih razloga. Mislim da je Maca, za razliku od drugih, jedina to shvatila" kratko je poručila nekadašnja "Loto" devojka.

Podsećanja radi, Suzana Mančić je prva javna ličnost sa ovih prostora koja je javno priznala da odlazi na pomenute tretmane međunožja.

"Da se razumemo, to nije nikakva hirurgija, nikakva regeneracija, nikakvo podmlađivanje... To je tretman koje su koristile i u srednjem veku žene, i naše bake, i naše mame. To je ispiranje mineralnom vodom, tom lekovitom vodom, i to u finim, luksuznim uslovima spa i velnes centara u Vrnjačkoj banji. Koristi se 15 litara tople banjske vode. Vrlo je prijatno, vrlo je komforno", objasnila je Mančićeva kada se zbog ovog priznanja našla u centru medijske pažnje.

Inače, orošavanje su probale još neke dame sa domaće javne scene, kao što su Maja Marijana, Tijana Dapčević, Milica Milša, Snežana Dakić i Jellena.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

(Alo/D.Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track