ARKANOV SIN OPTUŽUJE: Maćeha Ceca je privodila mnoge sportiste i političare!

Ražnatović tvrdi da pevačica ima buran ljubavni život

ARKANOV SIN OPTUŽUJE: Maćeha Ceca je privodila mnoge sportiste i političare!

Stars -
Znam da je Ceca bila s mnogim sportistima i političarima, ali da joj nije išlo. Krije novog dečka jer održava imidž napaćene udovice, ali je bilo uvredljivo da ga javno predstavi na dan kad joj je muž ubijen, poručuje Vojin Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović (42) bila je u vezi s mnogim poznatim političarima i sportistima, među kojima je i Petar Kapisoda, tvrdi Vojin Ražnatović.Sin Željka Ražnatovića Arkana kaže da će maćehu ostaviti da uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem tek kad promeni prezime. Ne želi da otkriva imena svih njenih bivših momaka, ali tvrdi da Ceca vodi buran ljubavni život.

Sadašnji dečko... Aleksandar Jovović Foto Story
Sadašnji dečko... Aleksandar Jovović Foto Story

Ne treba mi marketing - Znam da je Ceca bila s mnogim sportistima i političarima, ali da joj nije išlo. Svojevremeno se zabavljala s jednim poznatim NBA košarkašem, a Petra Kapisodu je držala u šteku na Konjarniku. Međutim, mučenik je na kraju od nje pobegao za Crnu Goru. Danas verovatno krije dečka jer mora da održava ulogu napaćene udovice. To je ključni deo njenog imidža. Nemam ništa protiv njenog izbora, ali je bilo veoma nepristojno i uvredljivo da ga javno predstavi na dan kad joj je muž ubijen. Bilo kako bilo, srdačno navijam da im uspe veza, računam na Acka da se oženi njome i da joj da svoje prezime, a kad se to desi i rešimo račune, nikad je više u životu neću uzeti u usta. Meni marketing ne treba i, hvala bogu, nisam joj sin pa da me gura kroz žutu štampu svakog dana. Prezadovoljan sam poslom i životom, to Ceca zna, nego plasira laži - kaže Vojin. Ističe da ga Cecine kolege podržavaju!- Pola estrade mi šalje podršku, privatno, putem društvenih medija i zajedničkih prijatelja. Razumite me što vam ne mogu otkriti imena, ali me podržavaju jer znaju kakvo je zlo srpska maćeha - kaže Ražnatović i dodaje: Nije imala ništa- Pre nego što je upoznala mog oca nije imala ništa. Imala je baraku u Žitorađi, a pomoću para mog pokojnog roditelja sada ima zamak u svom selu i kuću na Kipru.Tim povodom pozvali smo Cecu, ali ona nije odgovarala, dok je Kapisoda bio nedostupan.

IZAZOV Vojin veruje da je Arkanov testament lažiran CECO, AJMO NA POLIGRAF DA VIDIMO KO OD NAS DVOJE LAŽEVojin tvrdi da mu Ceca nije poklonila vilu na Dedinju.- Našla je način da pomoću svojih medija plasira informaciju koja njoj odgovara. Žena pokušava da prikrije istinu jer je falsifikovala testament, koji niko od dece ne priznaje. Pozivam je da idemo na poligraf i utvrdimo da li je taj testament uopšte pisao moj otac. Neka priloži dokumentaciju koja dokazuje da nam je poklonila kuću. Otac nam je kupio dva stana kad smo se vratili iz Grčke, ali je to krio od Cece. Inače, u očevu vilu sam poslednji put kročio 2000, kad smo mu dali 40-dnevni pomen. Tada smo se s maćehom dogovorili da od njegovog nasledstva i imovine njoj pripadne pola, a ostaloj deci druga polovina - tvrdi Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track