Madžgalja bodrila trudna devojka
Foto: Damir Dervisagic

Lana Sekulić zbog Marinka došla u Beograd

Madžgalja bodrila trudna devojka

Stars -
Glumčeva izabranica, s kojom je u vezi od razvoda od Dubravke Mijatović, pokušala da prođe nezapaženo na premijeri „Kazimira i Karoline“

Devojka Marinka Madžgalja Lana Sekulić, s kojom je glumac započeo vezu posle razlaza sa Dubravkom Mijatović, doputovala je iz Podgorice u Beograd samo da bi podržala svog dečka na premijeri predstave „Kazimir i Karolina“.

Blistala... Lana Sekulić
Blistala... Lana Sekulić

Voditeljka se s prijateljima pojavila u Ateljeu 212, a kad je videla fotografe, pokušala je da prođe nezapaženo. Ona je u pozorište došla nekoliko minuta pre početka komada i odmah je zauzela svoje mesto u sali. Osmeh joj nije silazio s lica i s nestrpljenjem je čekala da vidi svog dragog na sceni. Oni koji su je prepoznali gledali su u njen stomak, ali kako je tek u drugom mesecu trudnoće, on se još ne nazire.Lana je s punom pažnjom odgledala komad, a čim se završio, sela je u taksi i otišla. Nije se pojavila na zabavi koja je upriličena u bifeu Ateljea. Glumac je došao na zabavu, pozdravio se s kolegama, od kojih je dobio čestitke za uspešno odigranu ulogu, ali se nije dugo zadržao. Biće da je otrčao kod devojke.

Došla iz finskeCECA S MUŽEM GLEDALA ĆERKU KAJU Svetlana Ceca Bojković posle nekoliko meseci boravka van zemlje došla je u Srbiju. Ona se pojavila na premijeri predstave sa suprugom Slavkom Kruljevićem, ambasadorom Srbije u Finskoj i Estoniji. Njih dvoje su bodrili Cecinu ćerku Katarinu Žutić, koja je briljirala u novoj ulozi. Svetlana u Srbiji snima seriju „Ulica lipa“, a u Finsku će se vratiti posle novogodišnjih i božićnih praznika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track