MAGAZIN STARS SAZNAJE: Božinovska varala muža sa Ćazimom
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Božinovska varala muža sa Ćazimom

Stars -

Goca Božinovska bila je u vezi sa Ćazimom Feliksom Osmanijem, i to dok je bila udata. Ona je, ekskluzivno saznaje Kurir Stars, sa albanskim biznismenom varala prvog muža, kompozitora Radeta Vučkovića.

Folk pevačica i biznismen imali su kratku avanturu, a tu tajnu su čuvali skoro 30 godina. Možda se ona ne bi ni otkrila da Gocina ćerka Jelena, koju je dobila u braku s Radetom, nije nedavno nastupila u Ćazimovom klubu u Poreču. Ljudima koji znaju za njegovu i Gocinu aferu iz osamdesetih godina bilo je čudno što je zvezda „Granda“ došla da peva kod čoveka koji je bio ljubavnik njene majke dok je bila u braku s njenim ocem.- Goca je bila luda za Ćazimom, koji je i u to vreme bio veliki zavodnik. I ona je tada važila za jednu od najlepših pevačica i mnogi su želeli da budu s njom, ali je Feliksu to pošlo za rukom. Jedno drugome su se dopali na prvi pogled, a Božinovsku ni to što je udata nije sprečilo da počne da se viđa sa Osmanijem - priča naš dobroobavešten izvor.On kaže da je Vučković saznao za ženinu prevaru i da je tada nastao skandal.- Goca i Rade su imali nesuglasice u braku, a glavni okidač da se rastanu bio je Ćazim. Međutim, Feliks nije želeo obavezu jer je i on tada bio oženjen. Tri godine nakon te afere, Goca je upoznala Zorana Šijana, udala se za njega i rodila sina Mirka, a zatim i Zoranu. Tada se povukla sa scene, tako da se i njena afera sa Ćazimom zataškala - završava naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Ćazima, koji je potvrdio naša saznanja.- To je bilo baš davno, krajem osamdesetih. Goca je tada bila jedna od najboljih riba u celoj Jugoslaviji. Izuzetno je cenim, poštujem i volim, a samim tim i njenu decu. Za mene je ona dama i tako će uvek biti. Imajte razumevanja, ne želim da budim duhove prošlosti - rekao je Ćazim za Kurir Stars.S druge strane, od Radeta Vučkovića i Goce Božinovske nismo uspeli da dobijemo komentar jer oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track