POMIRENJE DECENIJE: Ceca i Mira Škorić nakon 3 godine ponovo drugarice!
Foto: Nemanja Pančić

Ekskluzivno

POMIRENJE DECENIJE: Ceca i Mira Škorić nakon 3 godine ponovo drugarice!

Stars -

Ceca Ražnatović pružila je ruku pomirenja dugogodišnjoj prijateljici i kumi Miri Škorić! Nakon skoro tri godine, otkad su prestale da se čuju i viđaju, Ceca je spustila loptu i odlučila da pozove kumu.

Izvor Kurir Starsa blizak nekadašnjim najboljim prijateljicama tvrdi da je folk diva odavno planirala da pozove Miru.- Skoro smo bili u većem društvu i prisećali se raznih dogodovština. U mnogim anegdotama glavni akter je bila Mira Škorić, o kojoj Ceca uvek priča s nekom posebnom emocijom. Dok je prepričavala svoje doživljaje, priznala je pred svima da joj kuma baš nedostaje. Zatim su svi navalili na nju da je pozove i da konačno srede odnose. I jedna i druga su tvrdoglave, ali su dobri ljudi. Tako je i bilo. Posle nekoliko sati razgovora sve se vratilo na staro. Sada se redovno čuju i viđaju - rekao je izvor.

Vesele devedesete... Drugarice u duetu
Vesele devedesete... Drugarice u duetu

Pravi razlog svađe nikad nije otkriven. Pričalo se da je Miri smetalo Cecino ponašanje i to što je zanemaruje zbog mlađih kolega, a za njihov razdor mnogi su krivili i kreatora Sašu Vidića, koji je te navode demantovao. Pričalo se čak da su u svađi i zbog novca.Pozvali smo Miru da bismo je pitali da li je prihvatila „poziv koji se ne odbija“, ali ona je izbegla odgovor.- Izvinjavam se, mom ocu je pozlilo, nisam u stanju da komuniciram s vama - bila je kratka Mira, dok Ceca nije odgovarala na naše pozive.Ljiljana Stanišić

Sve detalje potražite u današnjem poklon dodatku Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track