MAGAZIN STARS SAZNAJE: Ceca molila Mila da Veljku dozvole ulazak u Crnu Goru
Foto: Fonet, Filip Plavčić

Stars

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Ceca molila Mila da Veljku dozvole ulazak u Crnu Goru

Stars -

Ceca uspela da sinu skine zabranu ulaska

Veljko Ražnatović je ponovo u Crnoj Gori! Naravno, za sve one koji ne znaju šta se tamo pre tačno godinu dana dešavala, uvod ovog teksta je prilično nebulozan. Ali prošlog jula Cecin sin i njegov prijatelj Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, morali su da napuste Crnu Goru nakon što im je iz budvanske policije naloženo da to učine u roku od 24 sata jer im je bila ugrožena bezbednost!Veljko nije kročio preko crnogorske granice sve do prošlog vikenda, kad je došao na mamin nastup u budvanski klub. Gradom se pronela priča da mu je lično Milo Ðukanović dozvolio ponovni boravak u svojoj državi, ali uz određene uslove.Biće dobar!Svetlana Ražnatović oduvek je poznavala moćne ljude. Tako i u Crnoj Gori zna onog najvažnijeg, premijera Mila Ðukanovića, kojem se obratila za pomoć jer je želela da i Anastasija i Veljko budu s njom u Budvi. Ćerka je došla nekoliko dana ranije s drugaricama, a sin je morao da čeka Milov odgovor.- Ceca je Milu obećala da će Veljko stalno biti uz nju. Rekla je prijateljima da mu prenesu da je njen sin svestan posledica koje je njegovo neodgovorno ponašanje izazvalo prošlog leta. Dala je reč da nigde neće ići bez njene pratnje i da je, ukoliko se desi drugačije, ona kao majka spremna da snosi sve konsekvence zbog toga - kaže izvor Kurir Starsa blizak crnogorskim političarima.

ČekanjeSrpska pevačica dugo je čekala odgovor Mila Ðukanovića. Dok se Anastasija provodila u Budvi, njen stariji brat se u Beogradu nervirao zbog mogućeg negativnog odgovora.- Za Veljka bi to bio veliki poraz. Zamislite, i majka i sestra mu u Crnoj Gori, a on ne sme da dođe, a glumi veliku facu! - komentariše naš sagovornik.

Aj, prolazi!Pozitivne vesti stigle su u poslednjem trenutku, ali ne od Ðukanovića.- Crnogorske vlasti su dale odobrenje da mladi Ražnatović može da dođe, ali samo u pratnji majke! Ceca je dobila i nedvosmislenu poruku o sankcijama koje slede ukoliko Veljko napravi neki incident. Naravno, biće mu doživotno zabranjen ulazak u Crnu Goru. I to je istina, verujte mi! - kaže izvor Kurir Starsa.Iz Crne Gore nije bilo (za sada)nikakvih negativnih vesti o Ražnatoviću. Viđen je na Cecinom nastupu u Top hilu i uživao je u separeu s društvom. Već sutradan se vratio s mamom nazad u Beograd.Ekipa Kurir Starsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track