VOLI CRNOGORCE: Devojka Vlada Georgieva bila sa Andrijom Miloševićem
Foto: Dragan Kadić

Zanimljivo

VOLI CRNOGORCE: Devojka Vlada Georgieva bila sa Andrijom Miloševićem

Stars -

Kažu: Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari! A do juče nepoznata Užičanka Milica Samardžija toliko je želela da bude među zvezdama srpske estrade da joj se to i ostvarilo.

Preko noći je postala zvezda tabloida, prvo zbog veze s pop pevačem Vladom Georgievim, zatim zbog trudnoće s njim, pa zbog lažnog venčanja. A kako se o njima često priča u poslednje vreme, tako su na površinu izašle i Miličine prethodne veze, i to ne s bilo kim već sa, takođe miljenikom žena, glumcem Andrijom Miloševićem.

Ali, džaba!- Milica je bila u tajnoj vezi sa Andrijom pre Vlada. Naravno, svi iz društva smo znali da je s Miloševićem, samo što je Andrija nije predstavljao kao svoju devojku. Viđali su se onako neobavezno, mada se Milica nadala da će biti nešto više od toga. Non-stop je visila u restoranu koji je tada držao Andrija. Ali džaba! Milošević je pored nje imao još nekoliko riba, njega nije mogla tako lako uhvatiti. On se tek sad smirio pored koleginice Sandre - kaže sagovornik Kurir Starsa blizak Milici Samardžiji, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime i prezime.

On dodaje da je u to vreme i Vlado Georgiev često bio gost u Andrijinom restoranu jer su se tada njih dvojica baš družili, ali da se pevač tek kasnije, na snimanju spota, upoznao s Milicom.Rešila da ga smuva- Ðavo je Milica, opasna je! Posle Andrije rešila je da smuva Vladu i uspela je. Nama je bilo smešno što Milošević nije bio na njenoj i Vladinoj lažnoj svadbi prošle nedelje, jer tamo su bili, što bi rekli, i Kurta i Murta. Možda Milica nije razlog njegovog izostanka sa fejk proslave, ali svakako nam je to bilo interesantno - ističe naš izvor.

Više puta smo zvali Andriju Miloševića, ali glumac nije odgovarao na naše pozive.

Ostatak intrigantnih vesti pročitajte u novom izdanju magazina Stars, koji vam danas poklanja Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track