MAGAZIN STARS SAZNAJE: Goci je preko glave Cecine dece! Podržavam Karleušu!
Foto: Dragana Udovičić

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Goci je preko glave Cecine dece! Podržavam Karleušu!

Stars -

Goca u šokantom intervjuu otkriva šta misli o Ceci i njenoj porodici

Goca Božinovska i dalje ne može da se pomiri s tim da je njenom sinu Mirku Šijanu zabranjen ulazak u Crnu Goru. Pevačica tvrdi da on plaća cenu što je njen sin i sin pokojnog Zorana Šijana. Goca kaže da isti problem ima i njena koleginica Svetlana Ražnatović i zato podržava izjavu Jelenu Karleuše da joj je muka od Cecine dece.- Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se sere od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se sere od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu ćerke.

Goca zna kako joj je... Ceca sa decom
Goca zna kako joj je... Ceca sa decom

Mirko ima na koga da bude vragolan.- Pa kad je sin najzgodnije mačke i najboljeg muškarca u Srbiji. Je l‘ treba da mu odsečem uši da bi bio ružan? Hoće ga žene, umiru za njim! Lepotice, misice, starlete, pevačice, novinarke, sve su lude za njim. Plaču kad ih ignoriše, a meni bude žao. Pa i ja sam nekad bila najbolja riba, jurilo me je pola Srbije. Ne mogu Mirku da odsečem nos i onu stvar. Privlačan je, u snazi je i potentan. Ma, ima sve ono što mali broj muškaraca u Srbiji ima. Lep je, harizmatičan, privlačan, pa lepotice misle da ima lovu i da će da se udome.

Sav je na tatu... Mirko Šijan
Sav je na tatu... Mirko Šijan

Šta ćete da radite ako vam dođe neka sa stomakom do zuba?- Nek je samo živo i zdravo! Baka će da prihvati i da nuna. Skoro sam kupila dečja kolica i rekla sinu da čekam unuče. On jeste đubrence, ali sve mi govori i mnogo je dobar.Kad je tako dobar, zašto mu je u Crnoj Gori ugrožen život?- Ako neko hoće da ga ubije, ubiće ga ispred njegove kuće. Ali zašto da ga ubiju? Da nije negde okaljao ruke krvlju, pa treba da ga liše života? On nikog nije povredio. Ako je policiji u Crnoj Gori moj Mirko problem, pa kako će sa Srbijom i Rusijom rešiti problem. Alo, ljudi, da li je ovo moguće?Vaš sin je letos bio na moru. Kako je uspeo da uđe?- To je nebitno! Bitno je da ja želim to da rešim. Strazbur im ne gine. Daću sve pare da to rešim. Osramotili su mi dete! Ako on dole ima krivičnu prijavu, neka mu sude, neka ga stave u zatvor ili neka ga predaju Srbiji. Ne! Oni njega srozavaju i optužuju. Neko je napravio sranje, a svi se pozivaju na mog Mirka. Stavili su mu zabranu jer je sin pokojnog Zorana Šijana.Zašto niste potegli veze kod Mila Ðukanovića?- Milo je dasa, mangup, pravi gospodin, da mogu, glasala bih za njega. Žao mi je što nikad nisam uspela da dođem do njega. Eto, ni sad, kad imam problem, nisam pokušala da se sretnem s njim i vidim što njegova zemlja ima problem s mojim sinom kad tamo nikad nije napravio problem.Pa nije Mirko baš takva cvećka.- Ne kažem ni ja to. Nije on idealan. Što ne jure ljude koji ubijaju, nego mog nedužnog sina. Moj sin nikad ne bi ubio nikog. Možda se potuče, ali to je sve. Tražiću da razgovaram s Aleksandrom Vučićem, i to što pre. Pa nije moje dete ozloglašeni kriminalac.Pa kako vi kao javna ličnost ne koristite benificije da rešite probleme?- Nikad to nisam koristila! Volim da stojim u redu. Redovno plaćam račune. Želim da učestvujem u bolu naših ljudi koji jadni nemaju i jedva su skupili da plate račun, pa stoje i drhte na šalteru. Ne moram da ih zajebavam što ću plaćati preko reda. Ne dolazi u obzir!

Ljiljana Stanišić

Sećanje na pokojnog mužaZBOG ŠIJANA MI JE POLICIJA S PUŠKAMA UPADALA U KUĆUKažu da je Mirko problematičan na oca.- Moj muž Zoran nije bio kriminalac, ali i zbog njega sam u Crnoj Gori doživljavala neprijatnosti. Dešavalo se da nam već prvog dana boravka na moru, i to sa dve bebe, policija uleti u kuću s puškama. Drhtala sam. Radili su to jer je moj Zoran bio najbolji čovek na planeti. Takvog majka jednom rađa. On je pomagao crkvi, bio donator manastira Sveti Vasilije Ostroški. Da li zbog toga nije dobar?

današnjem magazinu Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track