MAGAZIN STARS SAZNAJE: Marina Tucaković htela da se ubije!
Foto: Luka Šarac

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Marina Tucaković htela da se ubije!

Stars -

Tekstopisac Marina Tucaković, autorka najvećih jugoslovenskih i srpskih pop, rok i folk hitova, ni posle osam godina ne može da se pomiri s gubitkom sina Miloša (24), koji je preminuo 1. decembra 2008.

U razgovoru za Kurir Stars kroz suze je pričala o teškom periodu posle njegove smrti. Prvi put je priznala da je zbog tuge htela da prekrati sebi život, ali se trgla u poslednjem trenutku zbog drugog sina Milana.- Bliži se godišnjica smrti mog sina. Šta da ti kažem, nekako se čovek navikne da živi s tim. To je nagon za opstankom, mora se živeti dalje. Samo ja znam šta mi se zbiva u srcu i duši, majka sam. To je uvek prisutno, neki dan u manjoj meri, neki dan u većoj. Mi ga često pominjemo u našoj kući i gde god odemo, uvek je s nama. Miloš ovo, Miloš ono, Miloš ovako, Miloš onako... Uvek je tu, uvek.

U trenutku dok je ovo pričala, Marina se rasplakala. Oblivena suzama, ipak je smogla snage za dalji razgovor.- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda surovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima... Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja. Kako si uspela da se izboriš s gubitkom i ponovo se smeješ?- Presekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: „Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?“ Izabrala sam da živim, koliko-toliko. Guram, borim se s tugom, ali ipak živim. Šta trenutno radiš?- Uvek nešto radim. U poslednje vreme imam baš mnogo posla zbog pripremanja novog albuma Jelene Karleuše. Radim i za Lepu Brenu, Zdravka Čolića, Džeja, Mileta Kitića, Tropiko bend, Gogu Sekulić, Anu Kokić, Kaću Grujić, duet za Draganu Mirković i Daniela Ðokića... Kakva je Karleuša za saradnju?- Znaš kako, kad za nju radiš, onda to mora biti drugačije od ostalih jer je ona drugačija. To traži ona, ali tražim i ja. Na kraju obe budemo zadovoljne iako ide sporo. Zahtevna je, ali to je dobro. Ma, svi su zahtevni. Da li se dešavalo nekad da su pevači bili nezadovoljni?- Uf! Više puta. Mnogo puta sam menjala. Negde se pokazalo kao dobro, a negde nije. Najgore je kad se prave pametni i utripuju se da nešto valja, a to nema veze sa životom. Cecina Anastasija je izjavila da hoće da bude pevačica.- Anastasija oduvek lepo peva. Mogla bi haos da napravi, ne znam koliko je u glavi spremna za to. A možda ne napravi ništa, bez obzira na to što je Cecino dete. Ona nikad ne može biti kao Ceca jer peva pop muziku, ali to radi opasno dobro. Kako ti se dopada Aleksandra Prijović?- Znam njene pesme. Ona dobro peva i slatka je. Lepo se sredila i prolepšala. Cura je pametna, zna šta hoće. Eto, zabavlja se s Bobinim sinom, na primer. Meni se sviđa to što radi. Lično mislim da bi mogla da se ubaci još malo u neki urbaniji fazon ako misli da bude velika zvezda. Ali njena stvar. Ko ima najveći hit od pevača?- Ma Aca Lukas, ubedljivo! „Voliš li me“ je hit godine. Razvalio je i svi mi traže da pravim takve pesme. Pevačice mi najčešće traže nešto kao Cecin „Autogram“.Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track