MAJA MILOŠEVIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU: Evo šta joj je Crni dao kada je odlazila sa Farme
Foto: Printskrin

Šokirala!

MAJA MILOŠEVIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU: Evo šta joj je Crni dao kada je odlazila sa Farme

Stars -

Pevačica i učesnica "Farme" Maja Milošević odmah po izlasku sa imanja u Lisoviću okrenula se poslovnim obavezama.

Prijatelji i rodbina pozitivno su komentarisali njeno učešće u rijalitiju.

"Ljudi koji me ne poznaju gde god da me sretnu prilaze mi. Kažu mi da sam im kao porodica, da su me gledali i da sam se dobro pokazala na imanju. Uglavnom su pozitivni komentari što mi prija naravno", dodala je ona.

Situaciju na imanju pratio je i Majin dečko, a prema njenim rečima nije mu bilo svejedno.

"Nas dvoje super funkcionišemo. Nije mu bilo lako dok sam bila na imanju, imao je teških situacija. Ja sam mu već objasnila da je tamo izolacija i da ko to nije doživeo ne zna kakvi su to uslovi", iskrena je Maja. Na imanju u Lisoviću se u početku družila sa Nikolom Lakićem, ali je onda napravila distancu.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Kada je Nikola ušao bio mi je “kul”, pošto je bio tu da pomogne svima. Stvarno sam se zbližila sa njim, ali kada sam shvatila da on prelazi neku granicu polako sam se distancirala. On je krenuo da priča o nekom poljupcu, čak sam se i ja nasmejala na to, a poljubac se nikada nije desio. Ipak, nekome napolju nije bilo svejedno dok to sluša i gleda", rekla je ona.Nakon distance od Džonija, Marija se zbližila sa Milanom Đorđevićem Crnim.

"Sa Milanom je bila slična situacija kao sa Džonijem. Njega sam zaista zgotivila, a onda je krenuo da me provocira sa tom namerom da puknem. Uspeo je u tome samo zbog toga što ja nisam želela da odgovaram na njegove vulgarnosti koje mi je pričao. Počeo je da se šali kako smo zaljubljeni jedno u drugo i to mi nije prijalo", otvoreno je istakla.Ipak, na kraju je otkrila šta joj je Crni dao prilikom njenog izlaska sa imanja.

"Prilikom mog izlaska dao mi je papirić sa brojem telefona, ali sam ga ja zgužvala i bacila", otkrila je Marija i dodala da joj se Crni izvinio kada su se videli u studiju na finalnoj večeri Farme.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja