MAJA NIKOLIĆ MORA NA HITNU OPERACIJU: Doktor uplašen za pevačicino stanje!
Foto: Aleksandar Jovanović

Alarmantno

MAJA NIKOLIĆ MORA NA HITNU OPERACIJU: Doktor uplašen za pevačicino stanje!

Stars -
Pevačica Maja Nikolić, jedan od favorita u rijalitiju Farma, moraće da napusti imanje pre superfinala.

Nikolićeva će sa Farme izaći u četvrtak, na zahtev doktora, koji smatraju da je njeno zdravlje ozbiljno prete da ugroze problemi sa vaginalnim gljivicama i cistama na jajnicima.

Pevačica se prvo bunila i nije želela da napusti rijaliti pre finala, ali je popustila.

"Maja već nekoliko meseci ima vaginalne gljicice, koje ginekolog ne uspeva da izleči iako sve ovo vreme pije lekove kako bi ih sanirala. Kada je zbog bolova izašla na pregled, ustanovljeno je da joj se ciste na jajnicima uvećavaju i da postoji bojazan da njihov sadržaj nije benigan. Doktor je tražio da hitno bude operisana, ali ona nije htela da potpiše uput jer želi do kraja da se bori u rijalitiju", otkrio je za medije izvor blizak ordinaciji u kojoj je Nikolićeva pregledana.

Foto: Dragan Kadić

I Maja je nedavno potvrdila da ima ozbiljnih ginekoloških problema.

"Ponovo su mi promenili lekove koje pijem jer nalazi pokazuju da već treći mesec imam gljivice, a ginekolog mi je rekao da je zbog stresa i hladnoće stanje mojih jajnika alarmantno", rekla je nedavno Maja koja je u naletu besa otkrila da u četvrtak izlazi sa imanja.

"Baš me briga za kaznu, i tako u četvrtak idem napolje, ali nema smisla", poručila je Nikolićeva nakon što je kažnjena zbog istovremenog boravka u kupatilu sa Tamarom Đurić, prenosi Alo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track