MAJA NIKOLIĆ SPREMILA TUŽBU: Pevačica traži 2 miliona dinara od Jelene Golubović
Foto: Aleksandar Jovanović Cile Dragana Udovičić

Rat se nastavlja

MAJA NIKOLIĆ SPREMILA TUŽBU: Pevačica traži 2 miliona dinara od Jelene Golubović

Stars -

Pop pevačica Maja Nikolić otkrila je da se ona ne sudi sa onima koji znaju da upute izvinjenje kada pogreše. Osoba od koje izvinjenje nije dobila za uvrede je glumica i rediteljka Jelena Golubović, sa kojom je delila imanje u Lisoviću u prošloj sezoni rijalitija "Farma".

Maja je otkrila da na sudu od Jelene za uvrede i klevete traži sumu od čak 2,2 miliona dinara ili oko 18.000 evra. Osim sa Jelenom, Maja vodi sudske sporove i sa Kristijanom Golubovićem, Zorice Marković i Semirom Džankovićem.Iako je sa Jelenom razmenila teške reči, Maja nikada neće podržati nasilje u rijalitiju, pa tako ni ono koje je ista ta Golubovićeva doživela od Slađane Petrušć u rijalitiju "Parovi".

"Fizički kontakt mora biti strogo kažnjen i nasilnici moraju biti izbačeni i moraju da izgube honorar. Takve osobe ne možete kasnije ponovo vraćati u rijaliti", smatra Maja, koja je navela da Slađana nije osoba koja je dostojna da bude voditeljka u "Parovima".

Maja je gostovala u emisiji "Goli život" kod Milomira Marića i tom prilikom se zapitala gde je Željko Stojanović, koji je, da podsetimo, pobegao iz "Parova". Tada nije dobila odgovor i ta tema je brzo prekinuta, ali Maja je dobila priliku da kaže šta misli o Stojanoviću.

"Meni je Željko ostao u lepom sećanju. Ja volim kada neko zna da se izvini kada pogreši, kao što sam i ja spremna da uputim izvinjenje ako pogrešim", navela je Maja i podsetila da su imali prelepe trenutke u rijalitiju "VIP Veliki brat" gde su oboje učestvovali.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track