MAJA NIKOLIĆ U VEZI SA 4 GODINE MLAĐIM: Vezu održavam dobrim mentalnim seksom
Foto: Marina Lopičić

Neće da otkrije biznismena

MAJA NIKOLIĆ U VEZI SA 4 GODINE MLAĐIM: Vezu održavam dobrim mentalnim seksom

Stars -
Pevačica Maja Nikolić više od godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa četiri godine mlađim biznismenom iz naše zemlje, čije ime ne želi da otkrije javnosti.

"Ne želim da ga pokazujem u javnosti jer se ne bavi javnim poslom i nema potrebe za tim. Ponosna sam što imam takvog muškarca uz sebe. On je završio dva fakulteta i ima mnogo firmi, vrlo je uspešan, zanimljiv i duhovit. Naša veza opstaje toliko dugo jer imamo dobar „mentalni seks“. Kada nestane ona telesna, animalna hemija, tu je ta „mentalna hemija“, ta intelektualna privlačnost, koja održava odnos dvoje ljudi", rekla je Nišlijka i otkriva da joj je izabranik, čiji identitet čuva u tajnosti, bio velika podrška dok je boravila u rijalitiju.

"On je brinuo o mojim sinovima dok sam bila na farmi. Slao je mom Novaku novac za hranu i stan, bili su redovno u kontaktu. Bio je mojim sinovima odlična zamena za mene u tom periodu i hvala mu na tome", iskrena je Maja, koja će tužiti Zoricu Marković zbog uvreda u prethodnoj Farmi.

"Ovih dana u „Farmu“ joj stiže tužba od mene za izrečene uvrede i gadosti na moj račun u prethodnoj „Farmi“. Tražiću novčanu odštetu u iznosu od 1.500.000 dinara, a za pljuvanje u lice i pretnje sam podnela krivičnu prijavu, hoću da je strpam u zatvor. Insistiraću da bude saslušana u rijalitiju, da je obrukam pred svima", rekla je za i otkriva da neće tužiti samo Zoricu.

"Spremne su tužbe i za Staniju Dobrojević, Jelenu Golubović i Semira Džankovića. Ove dve će morati da odgovaraju za strašne uvrede i klevete koje su iznele o meni, a što se Semira tiče, njega tuži država za nasilje u rijalitiju i pretnje, a ja se tom krivičnom gonjenju pridružujem. Ne mogu da mu oprostim što me je napao jer sam pevala himnu Bože pravde", otkriva temperamenta pevačica.

Nikolićeva kaže da je Zorica i u aktuelnoj Farmi pokazala koliki je licemer.

"Meni se predstavljala kao prijatelj, besplatno sam pevala u njenoj kafani, a ona mi je vratila na onakav način. Sada isto radi i sa Vesnom Zmijanac. Ogovara je na svakom ćošku, a navodno su prijateljice. Još gore je što je zabila nož u leđa Vesni, jer njih dve se druže čak 30 godina. Ponovo je pokazala da nije iskrena", iznela je Maja utiske o novom učešću Markovićeve u seoskom rijalitiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track