MAJKA ZORICE DUKIĆ: Moja ćerka je izmislila da ju je Gastoz tukao!
Foto: Printscreen I Printscreen Instagram

Rijaliti i van vile

MAJKA ZORICE DUKIĆ: Moja ćerka je izmislila da ju je Gastoz tukao!

Stars -

Učesnici „Parova“ izgleda ne mogu bez skandala, pa je tako Zoricu Dukić rođena majka sinoć optužila da je u javnost plasirala priču o tome kako ju je pretukao Nenad Marinković Gastoz!

- Razbolela sam se od nerviranja, j.baću mater i njoj i onom s kim se dogovorila o toj priči. Da li znate šta preživljava Gordana, Nenadova majka? Koja crna istina, čula sam se sa Zoricom i Nenadom, deca spavaju, odmaraju se. Neću da mi familija preživljava stres - izjavila je za Kurir Mira Dukić kad smo je pitali da li je tačno da joj je ćerka, koja kao ni Gastoz nije bila dostupna za komentar, pretučena.Pošto je procurila informacija da je Gastoz priveden nekoliko sati posle završetka rijalitija jer je navodno u pijanom stanju nasrnuo na Dukićevu, ona je na društvenim mrežama brže-bolje objavila demanti.- Odmah da demantujem laži!!! - napisala je Dukićeva status na svom Fejsbuk profilu, a potom je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je sa Gastozom zagrljena i na kojoj on pokazuje srednji prst.

Baš su se našli... Zorica i Gastoz
Baš su se našli... Zorica i Gastoz

- Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas ukrug vrti! Predstavljamo najlepši razbijeno krvavi nos, ruke, rebra itd.! Sram da vas bude! Stop novinarskim nasiljima (?!) nad zaljubljenima! - napisala je Zorica, a nedugo posle nje oglasio se i Gastoz.- Hahaha, pa da li je moguće, burazeru, da zbog pišljivih dokumenata i naših budalaština ja ispao nasilnik nad ženama? Pa ovo je carski! Živeo MUP Srbije, uaaaa trte mrte medije! Sram da vas bude! Gde ide ovaj svet - napisao je na Fejsbuku Gastoz, koji je odmah nakon završetka rijalitija napravio dva prekršaja u saobraćaju, pošto je odmah posle žurke seo za volan ne ispuštajući špricer iz ruke. Pored njega je tada bila i Zorica, pa je posle cele priče nejasno da li je Marinković privođen zbog nasilničkog ponašanja prema rijaliti supruzi ili zbog saobraćajnih prekršaja tokom vožnje u pijanom stanju.

Bataliću narkotike, majke mi!Prvoplasirana Ružica Veljković jedna je od retkih učesnica koja se u rijalitiju smirila i promenila loše navike. U moru nasilja, bluda i nemorala, ona je odlučila da stavi tačku na poročan život.- Posvetiću se porodici, čitanju knjiga, obrazovanju i neću više da uništavam sebe i svoje zdravlje. Alkohol mi ne treba, odričem se i narkotika, neću ih više koristiti. U ovom rijalitiju sam sazrela, promenila sam se mnogo, nisam više ona Ružica s početka treće sezone. Pobedila sam jer sam najbolja. Sve pare koje sam osvojila daću roditeljima, zaslužili su, meni pare nisu potrebne - rekla nam je u dahu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja