MALO JOJ JEDAN DEČKO: Ava se povatala sa dva frajera na svom rođendanu
Foto: Damir Dervišagić

Ludnica

MALO JOJ JEDAN DEČKO: Ava se povatala sa dva frajera na svom rođendanu

Stars -

Hrvatica se na žurki prvo mazila s dečkom koji ju je dovezao u klub, a potom se ljubila s učesnikom „Maldiva“ Vukom Ðuričićem

Ava Karabatić organizovala je feštu na Adi Ciganliji povodom proslave svog 28. rođendana.Bivšoj učesnici „Parova“, koja sad radi kao voditeljka na TV Hepi, bilo je u interesu da se gosti što bolje provedu, pa je bukvalno napravila poplavu od alkohola. Karabatićeva je celu noć držala šampanjac u ruci i nazdravljala sa svojim prijateljima, a kad ju je piće udario u glavu, počela je nekontrolisano da se ponaša. Ava se prvo dobro povatala s dečkom koji ju dovezao na Adu Ciganliju, a potom se grlila i sočno ljubila s bivšim učesnikom rijalitija „Maldivi“ Vukom Ðuričićem. Čim je on ušao u klub, Hrvatica mu se bacila u naručje, a on ju je ščepao i jezikom joj oblizivao usne.

Navalili. Slavljenica sa Vukom Ðuričićem
Navalili. Slavljenica sa Vukom Ðuričićem

Ava se, inače, potrudila da svakom gostu udovolji, pa su svi prokomentarisali da su se odlično proveli. Slavljenica se, pored brojnih poklona, ipak najviše obradovala torti sa znakom Crvene zvezde, koju joj je doneo prijatelj iz „Parova“ fudbaler Stevan Ðorđević, bivši dečko Avine ljute suparnice Tijane Ajfon.- Pogledajte koliko sam poklona dobila, a nijedan nisam otvorila. Najlepši poklon su mi prijatelji. Sebi sam ove godine poželela samo ljubav i ništa više - kaže Ava.Uz nju je sve vreme bio i njen otac Ivica, a na rođendanu su se provodili Marko iz Kao kao benda, Ljiljana Jevremović sa pevačicom Ana Zorica Pantić, Era Ojdanić i drugi.

Pipkanje. S njim je došla na žurku
Pipkanje. S njim je došla na žurku

Deda se ne smirujeERA ZBARIO PILETINUEra Ojdanić sve je opasniji što je stariji. Ne desi se nijedan događaj na koji ode, a da se ne nabacuje nekoj mladoj devojci. Pevač je i ovog puta obigravao oko jedne, s kojom se više puta i poljubio. Takođe, muvao je i koleginicu Anu Zoricu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja