MAMINIM PUTEM: Ćerka Zorice Brunclik peva po birtijama!
Foto: Dragana Udovičić

Marijine komšije iz Zabrežja otkrivaju

MAMINIM PUTEM: Ćerka Zorice Brunclik peva po birtijama!

Stars -

Pevačicina najstarija naslednica i dalje živi u blizini Obrenovca, gde njena majka nikada nije došla. Odatle ide na tezge po seoskim kafanama

Najstarija ćerka Zorice Brunclik Marija (43) i dalje živi kod partnera Nenada u mestu Zabrežje kod Obrenovca, gde peva po lokalnim kafanama, otkrivaju njene komšije.Ekipa Kurira posetila je ovaj kraj, gde nam je rečeno da pevačica tu ne svraća, a ima i onih koji tvrde da ni Marija nije išla kod Brunclikove godinu dana, otkako je za Grand televiziju snimljen prilog u kom je Zorica demantovala priče da njena ćerka živi u siromaštvu s mužem. Istina je da je Zorica Mariji obezbedila kuću u Krnjači, ali ona vreme ipak provodi kod svog izabranika u kući koja je stradala u poplavama. Odatle odlazi na tezge, a mada je ćerka jedne od najvećih estradnih zvezda, peva po malim birtijama u selima nadomak Obrenovca.- Najljubaznije vas molim da Mariju ne uznemiravate. Ne mogu da vam dam njen broj. Ne želim da komentarišem ništa na tu temu, to je završena priča - rekao nam je Marijin partner Nenad.Nisu hteli da otvore vrataIako se javio na telefon, vrata kuće nije želeo da otvori. Ni Marija nije htela da izađe. Zbog toga smo pozvonili na vrata Nenadovog brata blizanca Predraga. Izašla je njegova žena sa tek rođenom bebom u naručju.- Nemojte mene ništa da pitate, ja ništa ne znam, ne smem o tome da pričam - rekla je ona.Za razliku od njih, pojedine komšije su htele da pričaju, ali gotovo niko nije hteo da se slika.- Marija i ja ponekad zajedno pevamo. Nastupamo po lokalnim mestima u kafanicama. Što se njene majke tiče, , mislim da se one ne viđaju posle cele one fame što se prošle godine izdešavala- rekao nam komšija koji se predstavio kao Mali Šaban. Kažu da ga u Obrenovcu i okolini svi tako znaju. Zorica bez komentara- Marija se s majkom nije videla od prošle godije, još od te emisije. Zorica ovde nikad nije dolazila. Nakon svega što se pisalo, Marija je rešila da se povuče - ispričala nam je komšinica Rajka.Nenadov prvi komšija, koji ne želi da mu se pominje ime, pohvalio je Mariju.- Nenadova Marija je povučena. Kolko znam, sa Zoricom se nije videla od prošle godine, a da je dolazila kod nje u goste, to bi znalo celo selo. Marija se bori, peva tu u birtijicama, ali lepo peva, možda joj se jednog dana posreći. Vredna je.Pokušali smo da dobijemo Zoričin komentar, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Marija neće na estradu preko vezeHOĆU DA SE AFIRMIŠEM NA FESTIVALUProšle godine Marija se prvi put pojavila u javnosti.- Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se neću kasnije proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade - ispričala je Marija, koja je majci napisala čak devet pesama, između ostalih i „Dan po dan“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track