MARINA PROGOVORILA POSLE LOŠIH VESTI: Mislila sam da su moje brige prestale posle Farme, a onda...
Foto: Printskrin

Pakao tek počeo

MARINA PROGOVORILA POSLE LOŠIH VESTI: Mislila sam da su moje brige prestale posle Farme, a onda...

Stars -

Marina Perazić je nakon izlaska sa rijalitija "Farma" doživela teške trenutke.

Naime, nju je dočekala ćerka i obavestila je o dve loše vesti. Nakon toga, Perazićeva je potpuno profesionalno odradila intervju a dan posle finala progovorila je o svemu.

"Mislila sam da su moje brige prestale onog trenutka kadasam izašla sa imanja. Međutim, kada sam stigla u studio srela sam moju Miju koja mi je rekla 2 loše vesti. Nekako sam uspela da odradim intervju. Moja ćerka je otišla u Njujork. To je ranije najavljivala ali krivo mi je što joj produkcija nije dozvolila da se pozdravi sa mnom, što opet razumem. Pre nego što je otišla morala je mog oca da smesti iz Rijeke u jedan privatan dom jer je on nažalost doživeo moždani udar. Sreća, lakši, sam je otišao do bolnice kada je osetio prve simptome pa je sada super, samo je ostao bez sluha", rekla je Marina.

Ona je dodala i da joj je na imanju najteže bilo kada joj neko pomene oca, te da je osećala da nešto nije u redu.

"Ja sam plakala na spomen njegovog imena, osećala sam da se sa njim nesšto dešava. Bilo mi je teško kad god neko pomene njegovo ime. Na svu sreću, moj tata je samo čitao one poruke dole koje idu a nije mogao da čuje sve uvrede koje su mi uputili. Tata, volim te najviše na svetu! Luna, znam da će ovo i do tebe stići. Voli te mama najviše i uskoro će ti doći. Puno uspeha ti želim!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track