MARINKO ROKVIĆ ZABORAVIO DA IMA UNUČE: Jedva čekam da postanem deda!
Foto: Dragana Udovičić

Srećan

MARINKO ROKVIĆ ZABORAVIO DA IMA UNUČE: Jedva čekam da postanem deda!

Stars -
Popularni pevač je otkrio kako je reagovao kada je saznao da će ali je izgleda zaboravio da već ima unuka

Sin Marinka Rokvića, Marko i njegova izabranica očekuju prvo dete. Kako je pevač rekao, buduća mama Sara je u trećem mesecu trudnoće, tako da novi član porodice Rokvić stiže u novembru, piše Story.rs

Pevač je rekao da je presrećan zbog unučeta, ali je izgleda zaboravio da je već deda. Naime, Marinkov vanbračni sin Dario je oženjen i ima dete.

Marinko je ovom prilikom otkrio i kako je reagovao kada je čuo srećnu vest.

"Srećan, zadovoljan, suze su krenule... naravno radosnice! Jedva čekam taj momenat", rekao je on.

Pitali smo ga i da li daje savete svojim sinovima kada su takve stvari u pitanju, međutim pevač voli da se drži po strani.

"Ne, ne mešam se, oni su odrasli momci, takve stvari oni treba sa svojim devojkama da rešavaju i da kroje sami svoj život kao što sam i ja svoj", istakao je Marinko.

Podsetimo, Marinko Rokvić sada otvoreno priča da ima sina Darija u Kanadi, ali nije uvek bilo tako. Njemu je prvenac podario unuka Romea (3).

Inače, pevač je skrivao sina, kog je odmah po rođenju priznao, i od svoje porodice. Njegova supruga i deca saznali su da Dario postoji tek kad je Nikola imao 16 godina. "Poznato je da sam Darija priznao kao vanbračno dete još pre skoro tri i po decenije. Javno sam rekao i da sam postao deda kad je on dobio sina. S njim nikada nisam živeo, ali sam ga priznao. On poznaje svoju polubraću", izjavio je Rokvić.

Marinkov sin Dario sa detetom, foto Fejsbuk
Marinkov sin Dario sa detetom, foto Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track