MARKO BULAT POTRESEN POSLE INCIDENTA SA AUTOM: Pi*ke pale kola, muškarčine dođu i reše šta imaju!
Foto: Damir Dervišagić, PrintScreen

Nije mu jasno ko je ovo uradio

MARKO BULAT POTRESEN POSLE INCIDENTA SA AUTOM: Pi*ke pale kola, muškarčine dođu i reše šta imaju!

Stars -

Automobil marke "audi A4" čiji je vlasnik pevač Marka Bulata zapaljen je jutros na parkingu stana u kojem pevač živi sa suprugom Marijom i ćerkicom Doroteom.

Kako Marko kaže, on i žena se trude posle svega da budu dobro, i da niko od njih ne zna ko je zapalio kola koja su bila parkirana na parkingu stana na Novom Beogradu.

"Dobro smo, trudimo se. Dete mi je bolesno, pazimo da ne dobije neku bakteriju, da ne krene na pluća… Auto, evo, stoji ispred zgrade, u ponedeljak će da ga odšlepaju. Bog sveti zna zašto nam je ovo urađeno… Ja više ne znam. Kad god se nešto pozitivno dogodi sa mojom porodicom odmah nam neko nešto negativno uradi. Kad mi je žena bila trudna rekli su da se drogiramo, sad kad smo se pojavili sa ćerkicom u medijima zapaljen nam je auto. Stvarno ne znam kako je došlo do ovoga. Policija radi uviđaj pa ćemo, nadam se, sve saznati", počinje priču Marko.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

On tvrdi da ne sumnjaju ni na koga, jer se nikom nisu ni zamerili.

"Ja nisam kriminalac, ja ne preprodajem stanove po dva puta pa da sam se nekome zamerio. Na primer. Nikada se nikome u životu nisam zamerio", priča potresen Marko.

Foto: Printskrin Instagram
Foto: Printskrin Instagram

Njegova supruga je nakon ovog incidenta napisala veliku poruku na društvenim mrežama, a na kraju stoji "Pi*ko nesrećna, šta je sledeće?! Dođi, izađi, kaži", međutim, pevač tvrdi da se ta rečenica ne odnosi ni na koga posebnog, da je Marija samo iznervirana.

"Ona je to napisala u želji da kaže isto što i ja imam da kažem – taj neko, ko god da je, što ne dođe, ne pokuca i ne kaže "Ajde da rešimo šta imamo", a ne da mi pale kola. To pi*ke ne rade, oni dođu i reše problem. Ali, ja nemam problem ni sa kim. Nikada se nikome nisam zamerio", rekao je Bulat.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track