MATORCI ODLEPILI: Miroslav Ilić i Haris Džinović u gej-akciji
Foto: Damir Dervišagić

Folkeri poludeli pod stare dane

MATORCI ODLEPILI: Miroslav Ilić i Haris Džinović u gej-akciji

Stars -

Slavuj iz Mrčajevaca i kralj meraka došli bez žena na koncert u Sarajevu, pa posle nekoliko čaša vina pipkali jedan drugog i uživali u tome

Dvojica doajena narodne muzike Miroslav Ilić i Haris Džinović, koji su trenirali strogoću dok su sedeli u žiriju „Pinkovih zvezda“, ponašaju se kao pušteni s lanca kad su van dometa kamera. Ali ne jure žene, već jedan drugog!

Slavuj iz Mrčajevaca i kralj meraka preksinoć su bili u Sarajevu na velikom rođendanskom koncertu grupacije „Avaz“.

Došli su bez lepših polovina, malo su popili, pa su se opustili. Malo više! Ilić je u šali prozivao Džinovića za stajling i to što ga supruga Melina oblači, što redovno čini već godinama, a onda mu je iz čista mira gurnuo srednji prst u zadnjicu! Haris je skočio i bledo ga pogledao.- Aman, šta uradi to, čoveče?! Pa nisam ti ja... - jaukao je on.

Miroslav zacenio od smeha.- Dugo si ti mene je.ao u „Pinkovim zvezdama“, sad je na mene red! - jedva je od smeha izgovorio Ilić.Medutim, ni Haris mu nije ostao dužan. Dok je Ilić razgovarao s kolegama, Džinović mu je prišao s leđa, nečujno kao nindža, ga je celom šakom uhvatio za zadnjicu.- Ajde, sad malo ti da osetiš, druže moj, u 66. godini - rekao je folker kolegi.- Nema veze, meni se to baš dopada - odgovorio mu je Miroslav.

HIT Farmer Tomislav Radonjić iz sela Bare tvrdi KRAVE U ŠUMADIJI VOLE PESME MIROSLAVA ILIĆA!Da li su i koliko pesme Miroslava Ilića dobre za ljudski organizam, još uvek nije naučno dokazano, ali u njegovoj rodnoj Šumadiji i te kako pozitivno deluju na - krave!Bar tako tvrdi farmer Tomislav Radonjić iz sela Bare. Njegovih 25 krava od ranog jutra sluša radio.- Ja im puštam i narodnu, i zabavnu, i klasičnu muziku. Sve slušaju. I uopšte se ne žale na pesme. I na dan žalosti, kad je na radiju ozbiljna muzika, slušaju i to - rekao je Radonjić za RTS i u šali dodao da njegove lepotice ipak imaju omiljenog pevača.- Možda Miroslav Ilić. A što on? Zato što ovde prolazi i put za Mrčajevce, pa su ga možda slušale i ranije!

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

TRAGIČNO: Deco, ne ubijajte se, neko vas voli!

LETELO PERJE Socijalisti: Dačiću, izbaci Ružića!

NAPREDNJAK SE OSILIO: Vladimir Đukanović ispljuvao Vučića na rođendan

BRUKA: Funkcioneri ojadili državu za 59 milijardi evra

ČANAK URLAO U SUDU: Udarao štapom, moralo da reaguje obezbeđenje!

NISAM VEŠTICA Kusić mi pretio: Nabiću ti unuke na kolac!

LAŽNI VUČIĆEV SAVETNIK VARAO LJUDE: Uzeo pare za svadbu Gašića

SPEKTAKL NA KONCERTU: Brenu izuli za rođendan!

SLAVIO SLOBODU Muž Dijane Janković: Držali su me u podrumu na minus 15 stepeni!

Poklon dodatak

DANAS UZ KURIR: Sve o prehladi i gripu!

Vaš lekar- vaš vodič za zdravlje!

Tema današnjeg dodatka Vaš Lekar jeste kako da sprečite i lečite infekcije respiratornih organa kao što su prehlada i grip.

Pored toga, u ovom broju možete da saznate sve o kondilomima i uspešnim metodama lečenja radiotalasima, šta sve može da pokaže magnetna rezonanca i koliko korisna može da bude hidrokolon terapija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track