MESAR IZBAČEN IZ PAROVA: Miloš napustio luksuznu vilu u Zemunu
Foto: Printscreen

Jedan manje

MESAR IZBAČEN IZ PAROVA: Miloš napustio luksuznu vilu u Zemunu

Stars -
Miloš Kolaković, mesar iz Budve, imao je najmanje glasova publike i izbačen je iz luksuzne vile u Zemunu.

U vanrednom izbacivanju bili su nominovani Miloš, Ava, Anđela, Slađa i Maca. Hrvatica je ubedljivo imala najviše glasova, čak 42 odsto, na drugom mestu je bila Maca sa 27,8 glasova, dok je na trećem bila Anđela sa 10 odsto.

Borbu za ostanak u Parovima vodili su Ava Karabatić i Miloš Kolaković, mesar iz Budve. Najmanje glasova publike imao je Miloš i on je napustio rijaliti.

Ava je bila ubeđena da će napustiti luksuznu vilu u Zemunu.

"Ne mogu više, ja stvarno večeras moram da idem. Svesna sam da izlazim. Želim 100 odsto da izađem. Ma ko će da gleda zombija", rekla je Ava pre samog izbacivanja, ali joj se nije ispunila žeja.

"Više će mi se obradovati kući, nego ovde", Milošu je bilo svejedno da li će izaći ili neće. Finansijski problem imam i niko mi ne preti, ne ganja me puškom, a pare mi trebaju da sredim neke stvari", rekao je mesar zašto bi voleo da ostane.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Doživeo je tragediju koja ga je mnogo koštala, zbog gubitka sina, a treba mu pare da sredi sve što ga je zadesilo. Čovek nikome ne duguje", lobirala je Zorica za mesara, ali to nije bilo dovoljno.

"Srećna sam baš ovako što je ispalo jer je to mesto za koje smo se izborili mi umetnici napolju, ispod ovakvih ljudi. To je realna slika da smo ispod ljudi koji su ovakvi kakvi su", rekla je Anđela kada je saznala da ostaje u Parovima, ali da ima mnogo manje glasova od Slađe i Mace.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track