MIKI ĐURIČIĆ SE IZVINIO DAČIĆU I NIKOLIĆU: Nalupetao sam se svašta, izmišljao sam imena!
Foto: Nebojša Mandić

O napadu na Ajfon

MIKI ĐURIČIĆ SE IZVINIO DAČIĆU I NIKOLIĆU: Nalupetao sam se svašta, izmišljao sam imena!

Stars -
Miki Đuričić izvinio se šefu srpske diplomatije zbog neistina koje je izneo u rijalitiju Parovi.

Pčelar iz Kupinova rekao je da je Tijana Ajfon pričala da je imala seks sa ivicom Dačićem i da nije zadovoljna njegovim "ponosom".

"Rekla si da Dačić ima k...c kao palac i da si se s njim je...la. Hoćete rijaliti, evo vam rijaliti, doveli kurvu da mene je.u! E hoćete k...c", rekao je u dahu Ðuričić.

Nakon ovih reči se starleta rasplakala, a Miki je odlučio da prizna da je pogrešio. Đuričić se izvinio šefu srpske diplomatije.

"Izvini Tijana, nisam razmišljao. Znaš da ja lupetam svašta. Anđela je nominovana, plašim se da je ne izbace. Znam da sam te povredio, a ovo gledaju i tvoji roditelji. Nije trebalo da pominjem svakakva imena i pravim ljudima probleme, a znam da to nije istina. Lupetao sam i imena političara, ne znam šta mi je bilo. Ne znam zašto sam rekao da si bila sa njima. Hteo sam da te povredim jer si me iznervirala. Znam da ti sad ovo ne znači, ali, ja se izvinjavam. Uradiću sve što treba da objasnim svima da sam ja budala. Mada, ljudi to znaju. Povešću računa šta pričam, vreme je. Evo, daću ti sav preostali honorar, meni ništa ne treba. Nije mnogo ostalo zbog kazni, ali dajem ti sve", objasnio je Đuričić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja