BIZNISMEN SLAVIO BOBIN ROĐENDAN: Milan Beko od ubice zbrisao kod Živojinovića
Foto: Marina Lopičić

Posle restorana bivši teniser priredio žurku i u vili

BIZNISMEN SLAVIO BOBIN ROĐENDAN: Milan Beko od ubice zbrisao kod Živojinovića

Stars -

Biznismen u pratnji policije stigao u Živojinovićevu kuću, a za njim su došli i Keba sa ženom, Sanja Đorđević, Aleksandra Prijović i drugi

Na zabavi povodom 53. rođendana Bobe Živojinovića u njegovoj kući na Bežanijskoj kosi, osim Breninh kolega, porodičnih prijatelja i saradnika, došao je i biznismen Milan Beko, koga su do ulaza u kuću dovezli policajci u civilu.

Proslava teniserovog divnog dana počela je intimnom večerom u petak u jednom poznatom beogradskom restoranu, a nastavljena je sutradan gala žurkom u domu Živojinovića. Gosti su počeli da pristižu oko 20.30, a među prvima su došli komšije Kojići.

Jako obezbeđenje

Olja i Keba nisu hteli da poziraju našem fotografu, možda baš zbog toga što je pevač na nogama imao papuče „kroks“, koje se nose ili u kući ili na plaži. Na gala proslavu nikako!Samo nekoliko minuta kasnije našoj ekipi prišlo je Brenino i Bobino obezbeđenje koje nas je zamolilo da se udaljimo od kapije jer se očekivao dolazak, kako su nam rekli, štićene ličnost. Čim se pojavio „mercedes“ sa policijskom pratnjom, uočili smo da je u njemu Milan Beko sa suprugom Majom. Policajci su biznismena dovezli bukvalno do samog ulaza u Breninu vilu kako bi sprečili bilo kakve neprijatnosti, s obzirom na to da je na njega pokušan atentat.
Olja i Keba
Olja i Keba

Bez Saše Popovića

Na Bobin rođendan došli su i Toplica Spasojević, kao i Marko Mišković sa suprugom Jovanom.Među zvanicama bili su i Sanja Đorđević, Žika Jakšić, dok je Saša Popović bio sprečen da dođe i jer je otputovao na letovanje.
Toplica Spasojević sa suprugom
Toplica Spasojević sa suprugom

Svako za sebePRIJOVIĆKA I FILIP DOŠLI ODVOJENOIako se Filip Živojinović i njegova devojka Aleksandra Prijović skoro nikad ne razdvajaju, na Bobin rođendan ipak nisu došli zajedno. Bobin najstariji sin u porodičnu kuću stigao je koji minut pre gostiju, ali s njim nije bila pevačica „Granda“. Ona je na žurku došla skoro dva sata kasnije, u društvu svog menadžera i jednog prijatelja ne želeći da daje izjave za medije.

Vrhunska zabavaADIL ZABAVLJAO GOSTEAdil Maksutović bio je zadužen da zabavlja zvanice. Pevač je sa bendom na slavlje došao oko ponoći, a sa njim je nekoliko pesama otpevala i Aleksandra Prijović. Brenina snajka podelila je deo atmosfere s rođendana sa svojim pratiocima na Instagramu, koji su bili oduševljeni Adilovim izvođenjem pesme „Od usana do stopala“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track