MILAN OTKRIO ŠOKANTAN DETALJ IZ DETINJSTVA: Skupljao sam ostatke hranepo pijaci
Foto: Damir Dervišagić

Teško odrastanje

MILAN OTKRIO ŠOKANTAN DETALJ IZ DETINJSTVA: Skupljao sam ostatke hranepo pijaci

Stars -

Milan Stanković otkrio je da je kao dete bio vrlo nestašan i da su mu često na pamet padale razne gluposti, kao što je skupljanje pasa lutalica ili ostataka robe na pijaci.

Nakon što mu je otac pod nerazjašnjenim okolnostima poginuo u zatvoru, pevačeva majka Milena udala se po drugi put i iz tog braka ima ćerku Nastasiju. Milan je i danas mnogo vezan za mlađu sestru i dosta vremena provode zajedno, a tako je bilo i dok su bili mali. Kako je ispričao, on je uvek bio kolovođa i nagovarao je Nastasiju na razne nestašluke, zbog čega je ona ni kriva ni dužna dobijala batine od majke.- Vrlo sam vezan za sestru Nastasiju jer ona nije normalna. Ona je najduhovitija osoba na svetu, pored nje da ostanete ravnodušni, da se ne smejete, nema šanse. Ona je takva zato što sam je ja vaspitao. Skupljala je kučiće, pa je dobijala batine, isto kao i ja. Onda, kad se zatvori pijaca, ona je išla s leve, a ja s desne strane i tražili smo robu koja je ostala. Kad bismo nešto našli, smatrali bismo to našom pobedom. Eto, imali smo te fiks-ideje - rekao je Stanković.Osim toga, Milan je pričao da je i kao odrastao čovek nastavio da radi stvari za koje smatra da su ispravne i da mu mogu doneti korist, bez obzira na to što drugi misle da one nisu dobre za njega.

Haos u porodiciMAMA JE NAPRAVILA SKANDAL KAD ME JE VIDELA PLAVOGMilan Stanković je otkrio da je nastao skandal u kući kad se prvi put ofarbao u plavo.- Dan pred audiciju u „Zvezdama Granda“ otišao sam kod frizera i ofarbao se, uradio pramenove. Majka je bila šokiran, skandal je nastao. Ja sam namerno smislio ovakav stajling da bih provocirao i privukao pažnju - izjavio je pevač.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track