MILANKA I BOGOLJUB SLAVE 42 GODINE LJUBAVI: Upoznala sam ga sa 15 godina, evo kako je počelo sve
Foto: Printscreen, Dado Đilas

Imao je strategiju

MILANKA I BOGOLJUB SLAVE 42 GODINE LJUBAVI: Upoznala sam ga sa 15 godina, evo kako je počelo sve

Stars -

Srpski biznismen i vlasnik ugašene BK Televizije Bogoljub Karić već 42 godine uživa u harmoničnoj vezi sa suprugom Milankom. Karićeva supruga je otkrila kako je upoznala Bogoljuba i kako je počela njihova ljubav.

Naime, još kada je imao 18 godina, Bogoljub je smislio strategiju kako će osvojiti Milanku.

"On napravio je strategiju. Imao je tada 18 godina, a ja 15. On je preko moje mame na pravio strategiju, kako bi on ušao u kuću. Ja sam tada bila štreber. A onda jednom sam vozila motor i pala sam, a kola su nam se pokvarila pa tata nije mogao ma odveze u bolnicu. U tom momentu je Bogoljub naišao, povezao me u Prištinu u bolnicu i tada je krenula ljubav" , otkrila je Milanka. Ona i Bogoljub su 42 godine zajedno, od čega su 35 u braku.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Bogoljub je nedavno priredio iznenađenje za svoju dragu, kada joj je za rođendan napisao pesmu."Nedavno joj je pevao serenadu. Poklono mi je pesmu za rođendan "Milanka ljubavi moja". Bilo je divno, zaista. Presrećna sam, želela bih svakome da ima nekoga 42 godine. Ja obožavam svog muža, on je beskrajno duhovit", rekla je Milanka u emisiji Magazin In. Ona je priznala kako je Bogiljub vredan i da je on taj koji uvek potencira na okupljanju porodice.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja