MILE KITIĆ ZA KURIR: Šaljem ćerku u Ameriku da gradi karijeru
Foto: Fejsbuk

Podržao naslednicu Elenu

MILE KITIĆ ZA KURIR: Šaljem ćerku u Ameriku da gradi karijeru

Stars -
Njen izbor je RnB, i to na engleskom. Otvaraju joj se vrata i u septembru će u inostranstvo. Neka je živa i zdrava, biće onako kako bog da. Najvažnije je da radi ono što je čini srećnom

Mile Kitić godinama važi za pevača koji je neprikosnoven na terenu. Njegovi nastupi po Evropi zakazani su i nekoliko meseci unapred, a on se često šali da ne zna u kom gradu leže, a u kom se budi.Folker, koji je sa suprugom Martom Savić nedavno priredio glamuroznu proslavu punoletstva njihove ćerke Elene, odlučio je da je podrži da svoju sreću potraži u Americi.- Elena je odlučila da se bavi muzikom. Nismo znali kako i na koji način da krene, s obzirom na to da joj je RnB na engleskom izbor. Ali otvaraju joj se vrata i ona će u septembru za Ameriku. Biće kako bog da. Neka je živa i zdrava, sve ostalo će već život doneti kako treba. Važno je da radi ono sto je čini srećnom. Imam i stariju ćerku Sanju, koja je u braku i vodi miran porodičan život.Mnoge ste iznenadili duetom s Milanom Stankovićem. Otkud ta saradnja?- Milan je bio moj favorit kada se takmičio u „Zvezdama Granda“ i nisam pogrešio. Napravio je odličnu karijeru. Sjajna je ličnost i veliki profesionalac. Nisam se premišljao kad me je Marina Tucaković pozvala i predložila tu saradnju. Verovao sam u njen izbor, verovao sam u Milana i ispostavilo se da sam u pravu. Pesma je slika današnjice.Neki kažu da je tekst šovinistički?- Nisam ga ja napisao, već dve žene (smeh). One su krive, ako je tu nešto krivo. Milan i ja smo prikazani kao muškarci kojima žene dolaze glave. Mimi Mercedes nas je svojim delom ostavila u čudu. Ona je na svoj način objasnila trenutno stanje. Gadure su moćne u ovoj pesmi. Ko razume shvatiće.Vaša žena vam je udarila kontru, pa je napravila svoju verziju s tekstom „Gadovi, gadovi“?- Marta se našalila. Ona je moćna žena jer ima mišljenje o svemu i velika mi je podrška. I u dobru i u zlu mi smo zajedno.Kažete da je Marta moćna, a u tabloidima vas često spajaju sa mlađim devojkama?- Bez žena bi svet bio ružan i miran. One su mi ulepšale život, ali i unele nemir. One lepše su uglavnom mirnije i ponosnije, ove druge su pak hvatale na galamu i reklamu. Uvek sam na strani žena. One zaslužuju pažnju i razumevanje, ako se tako ne može, onda ih ignorišem. Ne razumem siledžije i muškarce koji ponižavaju žene, to i nisu muškarci.Zbog čega neke vaše kolege insistiraju da su estradni umetnici, a vi ne volite taj naziv?- Mnogi i nisu pevači, možda zbog toga. Ja sam ponosan što sam pevač. Bog mi je dao glas koji me dobro služi i meni je to sasvim dovoljno. Mojih 30 albuma i bezbroj koncerata ne može niko da ospori. Sam sebi uplaćujem sve doprinose i radni staž, kako u Srbiji, tako i u Nemačkoj, gde sam takođe prijavljen. Mene ne zanimaju nikakvi statusi, niti pomoć države.

Ne porocima Kitić kaže da vodi zdrav život POGODILE SU ME PRIČE DA KORISTIM DROGUKurir je prošle godine prvi pisao o vašoj navodnoj umešanosti u aferu „droga i patike“. Kako ste vi kroz sve to prošli?- Kurir i ja smo u sudskom sporu zbog tekstova o takozvanoj aferi „o drogi i patikama“, a ovim intervjuom nameravamo da se vratimo na dobre odnose. Bez bilo kakvog povoda sam se našao u toj priči. Pogodilo me je kao čoveka, oca, supruga, javnu ličnost. Protivnik sam droge i javne ličnosti ne bi trebalo da šalju na taj način sliku o sebi. Kao roditelju tek punoletnog deteta, bitno mi je da ono ima ispravan stav o tom pitanju. Ima milion razloga što mi je to teško palo, ali najveći je ipak taj što ništa od toga nije istina. Protiv mene nikada nije vođena bilo kakva istraga, pa ni po ovom osnovu, što potvrđuju pismene potvrde Tužilaštva i izjave MUP, a sa osuđenima iz tog slučaja nemam nikakve veze. Moje ime se nepravedno zloupotrebilo. Nije mi potrebna ni dobra reklama, a kamoli tako loša, jer sam javna ličnost isključivo kao pevač i tako želim da ostane. Sve u svemu, hvala vam na izvinjenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja