MILI RADI ALBUM JEDNOJ OD NAJVEĆIH TURSKIH ZVEZDA: Evo kako je dočekan u Istanbulu
Foto: PR

MILI RADI ALBUM JEDNOJ OD NAJVEĆIH TURSKIH ZVEZDA: Evo kako je dočekan u Istanbulu

Stars -

Mili je ovih dana boravio u Istanbulu radeći sa turskom zvezdom.

Dokaz o veličini popularnosti Mustafe Ceceli je njegov YouTube kanal koji broji više od 1.5 milijardi pregleda, što ga je zajedno sa astronomskom prodajom albuma učinila trenutno jednom od najvećih muzičkih atrakcija u Turskoj i regionu.

Dolazak kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija je izazvao veliku pažnju medija u Turskoj pošto se za njegove hitove koje je napisao u poslednjih 20 godina zainteresovalo mnoštvo velikih zvezda u Turskoj i regionu.Mili je saradnju potpisao sa najvećom muzičkom kompanijom "Dogan Music" čiji su klijenti Tarkan, Mustafa Ceceli, Mustafa Sandal, Sezen Aksu, Ajda Pekam i mnoge druge zvezde koje čine sam vrh muzičke scene u Turskoj.

Od naših autora jedino je još za Gorana Bregovića vladalo ovakvo interesovanje pre 20 godina kada je uradio album za Sezen Aksu.

Mili se vrlo brzo snašao u novom muzičkom okruženju i našao vremena između obaveza da sa Mustafom Cecelijem započne rad na novim pesmama i za druge izvođače.

Premijera prve Milijeve pesme se očekuje već u februaru, a do tada se Mili sa svojim bendom Miligram sprema za inostrane festivale i priprema novi album koji bi trebalo da se pojavi krajem godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track