Milica Todorović: Dečko Miloš mi farba jaja!
Foto: Dragan Kadic

Sa izabranikom zamenila uloge

Milica Todorović: Dečko Miloš mi farba jaja!

Stars -
Ona kaže da nije ekstra kuvarica i da je, kada su praznici u pitanju, zadužena samo za završne detalje i dekoraciju praznične trpeze

Milica Todorović kaže da je srećna što će Uskrs dočekati u zagrljaju svog dečka Miloša Paunovića i svoje porodice.Pevačica je sprečena da Veliki petak i Veliku subotu provede sa najbližima jer tada ima nastupe, ali će sve to nadoknaditi na nedeljnom vaskršnjem ručku, gde će se svi okupiti.

Prvi zajednički Uskrs- Žao mi je što ove godine neću farbati jaja, ali tu je moj Miloš, koji će to uraditi umesto mene. Ovo nam je prvi zajednički Vaskrs - priča Milica, koja kaže da sebe ne može da zamisli kao domaćicu na seoskom imanju.- Ne bih mogla da promenim stil života. Nisam neka ekstra kuvarica i verujem da se u tome ne bih ni snašla. Kada su praznici u pitanju, zadužena sam samo za završne detalje i dekoraciju - ističe pevačica.

Stavio kecelju... Miloš Paunović
Stavio kecelju... Miloš Paunović

Ona kaže da je u periodu praznika nostalgična.- Nedostaje mi period detinjstva i naša porodična okupljanja u Kruševcu. Rado se sećam tog bezbrižnog perioda kada sam pomagala mami u spremanju trpeze. Jednom mi je žao bilo da bacim crveno jaje, pa sam ga čuvala toliko da je postalo mućak. Kad sam bila mala, volela sam da glancam jaja. Uljem sam ih premazivala po ceo dan. Verujte da su moja jaja uvek bila umetnička dela. Volim da crtam ptičice, krstiće, lepim šljokice i nalepnice - kaže Todorovićeva i dodaje:

Bez ljutnje- Kada sam bila mala, tata je uspevao da me prevari drvenim jajetom. Dok nisam shvatila kako me uvek pobeđuje, mnogo sam se nervirala. Cela ulica je imala drvena jaja, a kad nas je prošao taj hir, kuckali smo se pravim jajima, pa ko pobedi, nema ljutnje. Najvažnije mi je bilo da se jaje protivnika razbije da bih ga pojela. Mogu da pojedem toliko da me ta brojka plaši - kroz osmeh završava Todorovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track