MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ZAHTEVE POLITIČARA: Pevam im narodne pesme, a Tadić mi je jednom tražio...
Foto: Damir Dervišagić

Uveseljava ih

MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ZAHTEVE POLITIČARA: Pevam im narodne pesme, a Tadić mi je jednom tražio...

Stars -

Mlada i zgodna folk pevačica priznaje da se na privatnim zabavama najbolje provodi i da nikada nije dobijala nepristojne ponude.

"Imala sam priliku da pevam ljudima na vlasti, ali ih u tom trenutku nisam gledala kao ljude koji su imućni i moćni. Pevala sam im zaista iz srca ono što su mi u tom trenutku tražili", kaže Milica Todorović (25) i otkriva ko ju je od političara najviše iznenadio.

"Na jednoj privatnoj proslavi, Boris Tadić mi je tražio da mu otpevam jednu pesmu. Uradio je to na najkulturniji mogući način. Rekao je: „Milice, da li biste mi otpevali pesmu "Šta će mi život bez tebe, dragi"?". Oduševio me je i sa zadovoljstvom sam mu otpevala numeru koju je tražio", kaže Milica.

Iako je poznato da naši političari i te kako vole pevačice na svojim veseljima, Milica nam otkriva da na njihovom repertoaru obično nisu aktuelni muzički hitovi.

"Pevam im lepe stare narodne pesme i oni uživaju u njima" kaže Milica.

Ova mlada pevačica važi za jednu od najatraktivnijih s domaće muzičke scene. Čitaoci portala Blic.rs proglasili su je i za jednu od najlepših, a pitanje koje joj često postavljaju vezano je za njen fizički izgled i za to da li je on prirodan ili je ipak imala neke operacije.

"Uvek sam za to da treba biti prirodan. Ne kažem da ponekad ne žalim što nemam veće grudi, posebno kada obučem usku haljinu, ali sam ipak zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Iskrena da budem, uplašim se čak i kada vidim krv tako da se ne bih usudila da odem pod nož zarad lepote", kaže Milica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track