MILJANA POD STRESOM: Mama i tata, volim vas! Nazovite me nekada da vas čujem!

Jedva je smirili

MILJANA POD STRESOM: Mama i tata, volim vas! Nazovite me nekada da vas čujem!

Stars -
Ukućanka rijalitija Parovi večeras je doživela veliki stres ali i pokazala ko joj najviše nedostaje u ovim trenucima

Miljana Kulić večeras je jedna od osmoro nominovanih kandidata. Pošto je konkurencija prevelika, Zmaj, Jelena, Ekrem, Slađa, Uroš, Maca i Gastoz, Miljana se potresla kada je videla rezultate.

Naime, kada je proglašeno da je osvojila šesto mesto, Era i Željko su je uhvatili, podigli i počeli da nosi oko stola. U trenutku kada je voditeljka naredila da je spuste, videlo se da je devojka pod neverovatnim stresom. Kada je ustima primakla čašu vode čulo se kako ne može da kontroliše ruke i kako joj čaša kucka u zube. Zbog ovog prizora, svi ukućani su se uplašili i bledo gledali šta se događa.

Međutim, Miljana je rekla da će biti dobro i poželela da se zahvali svima.

"Želim da se zahvalim svima koji su glasali. Kada izađem odavde idemo svi zajedno u neki provod. Ko hoće da se vidi sa mnom, može da mi se javi i da idemo u diskoteku. Hvala svima, ovo još nisam doživela, ovo je za mene veliki uspeh", pričala je vidno potrešena Miljana a onda je zamolila gledaoce da joj se jave ako smatraju da se loše ponašala u nekim trenucima ali i pozdravljala svoje roditelje.

"Molim vas javljajte se ako nekada pogrešim, nekada kažem i ono što mislim. Hvala vam puno. Hvala mama, hvala tata, hvala Nišu, hvala svima. Kad izađem odavde, ja ću da nađem posao, neću više da radim u kafanama. Izvinite što sam ovako uznemirena. Bila je velika konkurencija i zato sam toliko potrešena. Mama i tata, volim vas najviše na svetu!"

Kulićka je pokazala i da joj mnogo nedostaju roditelji. Većini ukućana su se najbliži javljali putem telefonskih linija, ali Miljanu roditelji ni jednom nisu nazvali.

"Volela bih da me mama malo nazove, da čujem da li su dobro. Ja stalno dajem svoj broj telefona produkciji, ali vi ne možete da me nazovete. Ja sam dobro, nemojte da se sikirate. Ovo je sve šou. Mama, volim te najviše na svetu. I tebe tata, ništa nemojte da brinete."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja