(VIDEO) MIMI ORO NAJPAMETNIJA: Ptica oro ipak postoji, evo i kolika je
Foto: Marina Lopicic

Veliko otkriće

(VIDEO) MIMI ORO NAJPAMETNIJA: Ptica oro ipak postoji, evo i kolika je

Stars -
Starleta Milica Živanović nije bila ni svesna da pernata životinja čiji nadimak ona nosi egzistira uprkos tome što je malo ko čuo za nju

Ptica oro, po kojoj je starleta Milica Živanović dobila nadimak Mimi Oro, zaista postoji!Naime, Mimi je preko noći postala senzacija na internetu kada se pre godinu i po dana pojavila u video-klipu pod nazivom „Prijemni ispit za starlete“ u kome je na pitanje koja je najveća ptica na svetu odgovorila da je to „oro“.Nikad čulaIako je zbog te „odvale“ momentalno poistovećena sa orlom, na koga je ona i mislila, Živanovićeva nije bila ni svesna da je samu sebe prozvala imenom jedne sasvim druge pernate vrste, a ne poznate grabljivice.Ptica oro, koja se smatra još i pticom proročanstva, zapravo je zlatni papagaj (El Oro Parakeet) iz Nigerije, kao i skulptura iz Nigerije koja se smatra vrednim umetničkim delom.U svakom slučaju, Milica je popularizovala njen naziv kada je i sama, zahvaljujući baš njemu, postala VIP.

http://www.youtube.com/watch?v=mHLxSAEyqyU

Postala poznataStarleta, koja i dalje ponosno nosi svoj nadimak Oro, pre želi da se poredi sa moćnim orlom, nego sa tamo nekom papigom. A to što je pogodila da takva ptica postoji njoj ne znači mnogo. Jer ona je svojim odgovorima postigla ono što je htela - postala je poznata. Čak se još nije ni dotakla proučavanja ptica, čemu je svojevremeno najavila da će se posvetiti. Može joj se!

ReagovanjaBora Đorđević: Svaka čast Mimi Oro!To je novost. Dovoljno sam glup da nisam znao da oro ipak postoji. Svaka čast Mimi Oro na obaveštenosti. Ako je mitska ptica kao što kažete, onda je stvarno najveća na svetu.Andrija Milošević: Drago mi je što oro postoji!Potpuno sam neobavešten. Drago mi je što postoji ptica oro.Milić Vukašinović: Ta ptica nije bitna!Uopšte nije bitno da li ptica postoji. Ona je mislila na orla. To je smešno i postalo je njen zaštitni znak. Ona da toliko poznaje botaniku bila bi magistar nauka.Vladimir Đorđević: Zbog Mimi Oro sam pocepao diplomu!Istog trenutka kada sam saznao da je Mimi Oro bez ikakvog osnova ismejana u javnosti, a naročito od strane moje malenkosti, zbog nečega što je znala samo ona i nekoliko svetski priznatih ornitologa, pocepao sam svoju fakultetsku diplomu!

http://www.youtube.com/watch?v=fyBZH1u_jrc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track