MIMI ORO PROGOVORILA: Nisam priznala da se bavim elitnom prostitucijom, niti ću
Foto: Printskrin

Iznenadila javnost

MIMI ORO PROGOVORILA: Nisam priznala da se bavim elitnom prostitucijom, niti ću

Stars -
Šta imam da priznam? To su takve glupostu. Ja ništa nisam priznala niti bi priznala da se bavim tim, ali ne bavim se, rekla je starleta

Milomir Marić je ušao u rijaliti šou "Parovi" kako bi popričao sa ukućanima i tom prilikom od nekih je otkrio nešto što nikada do sada nisu rekli.

Tako je "njegovih šaka" pala i Mimi Oro koja je pre nekoliko meseci povezana sa elitnom prostitucijom i zbog čega je policija privela.

Marić se osvrnuo na priču koja je danas plasirana u medije i gde jedna od elitnih prostitutki otkriva detalje njenog posla, što su mnogi povezali upravo sa starletom Mimi Oro.

"Znate koliko sam ja izjava dala po novinama. Ja sam jedino napisala jednu poruku na fejsbuku, ali ništa rekla nisam. Nisam platila kaznu nikakvu, u životu nisam priznala to što su me pitali. Devojke koje su se bavile tim su platile kaznu, ja dinara nisam dala", rekla je Maca a Marić ju je zatim pitao da li je priznala u policiji.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Šta imam da priznam? To su takve glupostu. Ja ništa nisam priznala niti bi priznala da se bavim tim, ali ne bavim se. Ako se ikada desi nešto sa tim stvarima, bićete svi obavešteni."

Marić nije prestajao pa je želeo da zna da li je istina da su joj ponudili da bude zaštićeni svedok ako oda nekog od političara.

"U životu nisam upoznala političara lično, ni sa jednim fudbalerom nisam bila u vezi. Mnogo laži je pisano o meni."

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Mimi nije bilo prijatno na ovom razgovoru, ali Marić dalje želi da zna šta je rekla inspektorima i da li je iznenađena što su je uhapsili.

"Inspektoru sam rekla suštinu ali mislim da su poverljive stvari što se tiče policije i građana i da ne sme da se iznosi u javnost. Ja nisam uhapšena, ja sam privedena. Dobila sam poziv kao dokaz neke tuče, otišla sam u miru i redu", zaključila je Mimi Oro.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track