MIRJANA OTKRILA JEZIVE DETALJE IZ ŽIVOTA: Muž me poslao u zatvor, pa u ludnicu na ispiranje mozga
Foto: Nemanja Pančić

Potresna ispovest

MIRJANA OTKRILA JEZIVE DETALJE IZ ŽIVOTA: Muž me poslao u zatvor, pa u ludnicu na ispiranje mozga

Stars -

Mirjana Antonović, koja je javnosti poznata po tome što tvrdi da ima vambračnog sina sa Miroslavom Iliće, otkrila je jezive detalje o tome kako je lažno optužena i poslata u zatvor, a zatim i u ludnicu, nakon razvoda od prvog supruga vlasnka jedne modne kuće s kojim ima ćerku i sina.

Prvi suprug ju je stalno pratio i prisluškivao telefone, kada je odlučila da se razvede od njega, kako je ispričala, smeštena joj je zavera tako što joj njena prijateljica daje pasoš i kreditnu karticu i moli je da dođe u Švajcarsku i kupi joj dukate koje bi ona kasnije prodala jer joj je bio potreban novac.

Dugo je oklevala i kada je pristala na to, odlazi u zlataru gde kupuje dukate, međutim istog trenutka nakon izlaska iz radnje, policija je odvodi u stanicu na saslušanje pod optužbom da je provalila u stan svoje prijateljice ukrala pasoš i kreditnu karticu.

Foto Privatna arhiva
Foto Privatna arhiva

"U početku sam se nadala da je sve to nesporazum i da će se sve brzo završiti, međutim kada su se rešeteke na ćeliji zatvorile i kada sam sela na krevet shvatila sam da ću tu i ostati" iskreno govori Mirjana u Pres pretresu.

Taj period proveden u zatvoru Mirjana je opisala kao pravi pakao, ona govori o tome kako joj je bilo nuđeno da potpiše priznanje u kom je obila stan i ukrala dokumenta što je ona odbijala.ko je vreme prolazilo, Mirjana je polako padala u sve veću depresiju i tako jednog dana dolazi na ideju da sebi prereže vene.

"Nije mi bilo bitno u tom trenutku da li ću umreti ili preživeti", rekla je Mirjana.Posle dugo vremena provedenog u zatvoru jedne noći je od lekara dobila pilulu da popije od koje je počela da halucinira.

"Kada sam popila tu pilulu počela sam da haluciniram i da lebdim iznad kreveta, ljudi su samo ulazili i izlazili ali ja nisam ništa mogla da uradim", navodi ona.

Sutradan kada je shvatila da je prevarena već je bilo kasno, naredili su joj da mora odmah da bude premeštena u bolnicu jer joj nije dobro, što je ona odbila ali nije mogla protiv policije, u roku od 15 minuta bila je spremna i u marici prevežena do bolnice za koju kasnije saznaje da je ludnica.

"Uspavljivali su me injekcijama jer sam odbijala da pijem lekove, a zatim su me vodili u sobu gde su mi radili elektrošokove", prisetila se Mirjana u Pres pretresu.

Pored toga ona se takođe kroz suze priseća na koje načine su sve pokušavali da joj isperu mozak, govoreći joj da je tu več pet godina i da je jako bolesna a tvrdi da su se čak i čuvari seksualno iživljavali nad njom.

Posle pakla od šest nedelja koji je preživela u ludnici, njena sestra uspeva da je izbavi odatle.

EPK/SrbijaDanas/Prespretres

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

One su se izborile za svoja prava, slobodu i PRAVDU: Poznate dame koje nisu prećutale nasilje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track