MIROSLAV ILIĆ: Nemam više šta da kažem, uverićete se u istinu sa onom domaćom k..kom na čelu
Foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas

Španska serija

MIROSLAV ILIĆ: Nemam više šta da kažem, uverićete se u istinu sa onom domaćom k..kom na čelu

Stars -
Pevač Miroslav Ilić ne želi da priča o svojoj bivšoj ljubavnici Mirjani Antonović i Devinu, za kojeg Mirjana tvrdi da je pevačev sin.

"Ja sam vama iz Kurira još pre osam godina rekao da imate posla s budalom i psihopatom. Sve će doći na svoje, uverićete se vi ko govori istinu. Ja ili druga strana, sa onom domaćom kučkom na čelu (Lepa Brena, prim. aut.). Ja više nemam šta da pričam. Briga me šta ona piše na Fejsbuku!", rekao je Miroslav.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović po povratku u Ameriku iz Beograda obratila se javnosti otvorenim pismom na Fejsbuku u kojem je izvređala pevačevu suprugu Gordanu.Ilić postao zverIzrevoltirana izjavom Ilićeve žene u kojoj je demantovala da je Devin vanbračni sin Slavuja iz Mrčajevaca, Mira je rešila da iznese još malo prljavog veša iz prošlosti. Ona je, između ostalog, optužila Ilićevu suprugu da se bavila vradžbinama da bi zadržala Miroslava, kao i to da mu se nametala kako bi zatrudnela i tako se udala za njega.- Gordana, ti to vređaš mog sina? Bog i jeste pravedan, kako se ne bojiš? Širiš priče o moralu, a Miroslav mi govorio kako si mu kao devojka dolazila u vojsku, nametala mu se i konačno ostala u drugom stanju. On nije želeo da se oženi, nego ste ga vi koji se pravite veliki vernici naterali. Je l‘ si i tad išla da ga uvračaš? Pričaju da se još uvek baviš tim vragolijama. Nije ni čudo da je postao zver! To je bio jedini način da upecaš budalu, koja ti je omogućila da čitav život sediš na zadnjici i vodiš abrove dok drugi rade. Rekao mi je da te nikada nije voleo i da nikada neće - napisala je Mirjana u pismu.

Ne zaustavlja se ...  Mira na Fejsbuku  osula paljbu po Goci jer ona tvrdi  da Devin nije Ilićev vanbračni sin
Ne zaustavlja se ... Mira na Fejsbuku osula paljbu po Goci jer ona tvrdi da Devin nije Ilićev vanbračni sin

Antonovićka je optužila Gordanu da je loša majka svojoj deci Mariji i Marku.- Trebalo je i ti malo da se posvetiš svojoj deci, možda bi tad shvatila šta je požrtvovanje majke prema detetu i poštovanje sina prema majci, koja mu je pružila sve u životu. Samo zagnojen mozak može to da nazove edipovsko ponašanje. Ti srama nemaš! Moram ti priznati, impresionirala si me da znaš tako veliku reč - završila je Mira.PsihopataS obzirom na to da je dobila veliku podršku svojih prijatelja, ona je u jednom komentaru istakla da Ilićevu ženu neće ostaviti na miru sve dok ne bude prestala da dira Devina.- Pošto vređa mog sina i nanosi mu još veći teret, ne želim da je zaboravim - napisala je pevačeva nekadašnja ljubavnica.

A nekad su se voleli...  Mira i Miroslav u doba ljubavi
A nekad su se voleli... Mira i Miroslav u doba ljubavi

Zainatila seZbog ove Gocine izjave Mira je pobesnelaGordana je nedavno za medije izjavila da Miroslav i ona nemaju od čega da se brane, te da je pravda spora, ali dostižna.- Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo. Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u Boga i Božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz Božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna - rekla je Goca.

TATA, MOLIM TE, DA SE UPOZNAMO: Sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da se vidi sa ocem, ako pristane

MIROSLAV ILIĆ PROGOVORIO O VANBRAČNOM SINU: Zgrožen sam što ide na grob mog oca!

MIROSLAV BESAN PORUČUJE SINU: Neću pistati na DNK test! Hoćete da vas oteram u k....

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja