MISICA SE UDAJE ZA JELENINOG BRATA: Evo kako izgleda snajka naše teniserke
Foto: Marina Lopičić

Staje na ludi kamen

MISICA SE UDAJE ZA JELENINOG BRATA: Evo kako izgleda snajka naše teniserke

Stars -

Marko Janković uskoro će se oženiti lepom misicom, a porodica Janković već pregovara sa poznatim muzičkim zvezdama koje bi želeli da čuju na svom slavlju.

Brat poznate srpske teniserke Jelene Janković, uskoro će oženiti manekenku Isidoru Stančić, koja već godinama osvaja svetske modne piste.

"Ljubav između Marka i Isidore traje već dugo, ali javnost sa tim nije bila upoznata. Njih dvoje su povučeni i ne žele da se njihova imena provlače po medijima. Međutim, svesni su da će se i to dogoditi jer je Markova rođena sestra teniserka Jelena Janković. Tako se već pisalo o svadbi, ali niko još nije otkrio ko će biti Jelenina snajka. Jelena i njena mama Snežana početkom leta su počele da organizuju svadbu, jer žele da sve bude savršeno. Pregovaraju sa raznim pevačima, a trenutno se dogovaraju sa Adilom Maksutovićem i Sergejom Ćetkovićem. Isidora je svoju karijeru počela sa 18 godina, a pre šest godina je pobedila na izboru za „Mis fešn TV", rekao je izvor blizak poznatoj porodici.

Otkako je ponela laskavu titulu, Isidori se život promenio iz korena, a svetla reflektora i pažnja medija joj veoma prijaju.

"Za mene nema boljeg osećaja od osećaja kada izađem na pistu, kada su sva svetla uperena u mene i kada sam u centru pažnje, jer me sve to ispunjava i čini moćnom. Nikad nisam imala tremu, od prvog dana bila sam svesna toga šta želim i znala sam to i da pokažem na sceni. Jednostavno uživam u ovom poslu, u tome da nekoliko hiljada ljudi gleda u mene dok sam na pisti i uvek se trudim da iznesem kreaciju na najbolji način i tako oduševim publiku", svojevremeno je ispričala manekenka.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track