MISTERIOZNA SMRT STARLETE: Planirala da se preseli u Beograd, nađena u slupanom golfu!

Nestanak Slađane Guduraš završen tragično

MISTERIOZNA SMRT STARLETE: Planirala da se preseli u Beograd, nađena u slupanom golfu!

Stars -
Telo pevačice juče je pronašla policija u slupanom „golfu“, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin

Slađana Guduraš (27) starlete iz Bijeljine, koja je snimila duet sa Đusom i koja se pojavljuje u spotu Saše Matića i Cvije za pesmu „Reci, brate“, juče je nađena mrtva. Njeno telo pronašla je policija u slupanom „golfu“, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.O Slađinom nestanku bosanski mediji danima su pisali, a pojedini su za njen nestanak optužili frizera Aleksandra Kapriša. On je demantovao te tvrdnje, a vest o Slađinoj pogibiji nije želeo da komentariše.- Svakog dana me zovu zbog Slađe. Nemam šta da komentarišem - rekao nam je Kapriš.Trag joj se izgubio 10.12.Guduraševoj se svaki trag izgubio 10. decembra, kad je krenula iz Bijeljine u Beograd, gde je planirala da se preseli. Prešla je granicu oko 18 sati.- Policija je, postupajući po prijavi, pronašla slupano vozilo marke „golf“ bosanskih registarskih oznaka u kanalu pored puta, na putnom pravcu Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je zatečeno beživotno telo mlađe ženske osobe, državljanke BiH. Auto je pronađen pored opasne krivine koja nije obeležena znakom i bez zaštitne ograde, na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Uviđaj lica mesta izvršio je javni tužilac Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici. Uzroci saobraćajne nesreće biće utvrđeni mašinskim veštačenjem vozila, analizom na drogu i alkohol i obdukcijom tela - saopšteno je u policiji.Slađa je jedan od prvih angažmana imala kao manekenka u spotu Saše Matića i Cvije.- Žao mi je. Strašno! Slađa je bila statista na snimanju mog spota. Ne sećam se ni da smo se upoznali. Đus se družio s njom - rekao je Cvija za Kurir.Reper nije odgovarao na naše pozive i poruke.Neutešna majkaSrpska starletu Milicu Živanović - Mimi Oro potresla je smrt njene prijateljice i koleginice.- Dan pre nego što je krenula na put nas dve smo se dopisivale i sve je bilo u redu. Ona je milion puta išla iz Bosne za Srbiju tim putem i nazad. Bila je dobra devojka i ništa nije ukazivalo da se nešto loše može dogoditi - kroz suze nam je rekla starleta.

Slađina majka Jelka Pantić oglasila se u Nezavisnim novinama:U prvi mah sam mislila da je to bezveze. Posle sam shvatila da je ozbiljno. Ne znam ni šta da mislim, ni šta da radim, ni kuda da idem. Ako je mrtva, neće ni mene biti.

Bosanski mediji ga optužili za Slađin nestanak... Aleksandar Kapriš
Bosanski mediji ga optužili za Slađin nestanak... Aleksandar Kapriš

Otišli predalekoNEKI MEDIJI ISMEJALI NJEN NESTANAKPojedini mediji su Slađanin nestanak proglasili njenim marketingom. Ipak, ispostavilo se da je krenula u Srbiju u potragu za boljim poslom ili zbog ljubavi, što će verovatno biti utvrđeno nakon istrage. Tužne sudbine„KLUB 27“Neke muzičke ikone koje su ostavile trag tragično su napustile ovaj svet u 27. godini. Među njima su Džim Morison, Dženis Džoplin, Džimi Hendriks, Kurt Kobejn, Brajan Džons, Ejmi Vajnhaus, ali i makedonski pevač Toše Proeski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track