MISTERIOZNO PISMO NA ARKANOVOM GROBU: Znam da bi Ceca dala život za tebe!
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Ostavljena poruka

MISTERIOZNO PISMO NA ARKANOVOM GROBU: Znam da bi Ceca dala život za tebe!

Stars -

Tajno pismo otkriveno je u vazi sa cvećem na grobu vođe Tigrova!

Grob Željka Ražnatovića Arkana ne posećuju samo njegova žena Ceca i deca Veljko i Anastasija, već i žena srednjih godina, ekskluzivno saznaje Kurir.Ljudi koji rade na Novom groblju rekli su nam da je nepoznata gospođa došla pre nekoliko dana i ostavila cveće u vazi. Nakon tog saznanja mi smo obišli Arkanovu večnu kuću i pored cveća našli i pismo u providnoj fascikli. Naravno, nismo odoleli da ga ne pročitamo.- Dragi moj, pišem ti sada jer znam da je prošla godišnjica, da su bili svi, ali ne i ja. Ja sam došla onako tiho, kao što si ti dolazio k meni. Volela sam te više od života i voleću te zauvek, jer si ti bio moj heroj. Znam da si nepravedno otišao na onaj svet. Znam da je ludo što ovo radim i znam da te je Ceca mnogo volela, kao i ti nju, i znam da bi ona život dala za tebe - stoji u pismu misteriozne žene.- Ovo je prvi i poslednji put da dolazim na tvoj grob i zato ti ostavljam ovo pismo da deo mene bude uz tebe. Kiša je i hladno je, a tako je godinama bilo u mom srcu. Tigre moj, počivaj u miru, zauvek tvoja prijateljica, koja te čuva u srcu - napisala je u pismu žena koje je potpisala samo inicijalom N.

Radnici na Novom groblju kažu da je Arkanov grob inače veoma posećen.- Mnogi njegovi poštovaoci dolaze i pokojnom komandantu ostavljaju pisma, cveće i pale sveće. Nedavno sam primetio jednu ženu koja je stajala na Željkovom grobu. Zadržala se oko pola sata, video sam da je ostavila cveće, ali na to nisam obraćao pažnju - ispričao nam je radnik koji održava groblje i sam iznenađen kad smo mu pokazali pismo.

Nedostaje imPale sveće i na njegov rođendanNa Novom groblju je 15. januara održan pomen Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je ubijen 2000. godine u hotelu „Interkontinental“. Porodica i prijatelji pokojnog komandanta okupili su se kod njegove večne kuće da mu odaju počast. Na pomen je došla i Arkanova vanbračna ćerka Sofija, koja živi u Belgiji. Inače, Ceca i njena deca na groblje dolaze i svakog 17. aprila, na Arkanov rođendan.

Ne propustite puno zanimljivih tema

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK ZA PENZIONERE: Država vraća dve i po penzije?

Dodatak Moja penzija odgovara na pitanja penzionera

U današnjem poklon dodatku Moja penzija saznaćete šta se dešava sa predlogom sindikata da se umanjenja penzija ukinu posle 65. godine života, zašto je važno daimovinu podelite u ranim šezdesetim i šta kaže naš poznat glumac Vlasta Velisavljević,kako može da se živi od nacionalne penzije.

Pored toga, otkrivamo kako da postupite u slučaju srčanog udara i kako sprečiti pojavu rana kod odraslih ležećih bolesnika.

Ne propustite puno zanimljivih tema i razne poklone za penzionere.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track