MLADA SE OGLASILA POSLE TUČE NA SVADBI: Evo šta je Ivana Pavković rekla o makljaži na venčanju
Foto: Aleksandar Jovanović

Ne može bez incidenata

MLADA SE OGLASILA POSLE TUČE NA SVADBI: Evo šta je Ivana Pavković rekla o makljaži na venčanju

Stars -

Mladi pevači Petar Mitić i Ivana Pavković venčali su se u utorak u Crkvi Svetog Jovana Vladimira, a veliko slavlje kojem su prisustvovale mnoge kolege ovog estradnog para organizovali u jednom restoranu.

Kolege zaljubljenih pevača su se odlično provele na svadbi, uprkos incidentu koji je umalo pokvario najlepši dan u životu mladenaca. Ipak, ovaj nemili događaj nije uspeo da pokvari raspoloženje Ivani, koja se, očigledno, seća samo predivnih trenutaka kojih je bilo mnogo više.

"Volela bih da mogu da opišem u jednoj rečenici naše emocije! Hvala svima od srca, našim porodicama, familijama, prijateljima, kolegama i naravno svim divnim ljudima koji su učestvovali i potrudili se da naš dan bude u potpunosti savršen", napisala je Ivana u opisu fotografije koju je postavila na Instagram.

Podsetimo, tokom venčanja došlo je do tuče koja je, na svu sreću, zaustavljena na vreme. Naime, na mladog pevača Slobodana Đurđevića fizički je nasrnuo jedan estradni menadžer. Ipak, nekadašnji učesnik rijalitija “Farma” ostao je pribran, iskontrolisao se i sklonio od gosta koji je bio vidno alkoholisan, kako ne bi došlo do još većeg incidenta koji bi upropastio venčanje mladenaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track