MLADENCI ZAŠTITILI LIČNA BOGATSTVA: Ana ne da Švajniju svoje milione
Foto: Damir Dervišagić

Obezbedili se

MLADENCI ZAŠTITILI LIČNA BOGATSTVA: Ana ne da Švajniju svoje milione

Stars -

Ivanovićeva i Bastijan potpisali predbračni ugovor po kojem u slučaju razvoda dele samo ono što zarade tokom braka

Nekoliko dana pre venčanja Ana i Švajni potpisali su predbračni ugovor po kojem je svako zadržao sve što je do tada zaradio u karijeri!Na taj način Ivanovićeva je zaštitila desetine miliona evra u slučaju razvoda!Naravno, obezbedio se i Bastijan, ali je nemački fudbaler veliki deo zarade u karijeri uložio u nekretnine, pa tako trenutno Srpkinja ima deblji saldo u banci.- Sve je do tančina razrađeno na više od deset strana ugovora! Svaki evro koji je neko od njih zaradio u karijeri je osiguran. Nema bojazni da će neko nekome uzeti veliki novac ako dođe do razvoda. Ana ima doživotni ugovor sa „Adidasom“, po kojem će zaraditi više od sto miliona evra, što je takođe obezbedila predbračnim ugovorom. S druge strane, Švajni ima ugovor sa istom kompanijom, ali na daleko manji iznos i na oročen rok trajanja - navodi naš sagovornik blizak slavnom paru i dodaje da u ugovoru postoji i stavka o prevari, po kojoj će okrivljeni oštećenoj strani isplatiti određenu sumu novca, ali se taj iznos drži u tajnosti.

Uhvatila bidermajer... Mirijam Gezner, nemačka skijašica
Uhvatila bidermajer... Mirijam Gezner, nemačka skijašica

U dosadašnjem toku karijere Ivanovićeva je zaradila blizu 100 miliona evra! Od toga je na teniskim turnirima prihodovala tek petinu te sume. Švajnštajger je više novca dobio od fudbala nego od sponzora. Nemac je tako u Bajernu zarađivao pet miliona evra po sezoni, dok je u Mančester junajtedu dobio duplo više novca. Bastijan je tokom karijere dosta para uložio u nekretnine, pa poseduje velelepnu kuću u Minhenu, u Mančesteru, ali i dosta stanova u Nemačkoj. Ana se pak nije toliko trošila, pa je kupila „samo“ kuću na Majorki i stan na Novom Beogradu. Sve Bastijanove nekretnine i dalje su samo njegova imovina, a sve što od 12. jula zarade, prema ugovoru, ide u zajedničku kasu i, ako se razvedu, deli se napola.

Belo zlatoBURME OD 100.000 EVRAAna i Švajni su burme razmenili tek na crkvenom venčanju. Kako smo saznali, u pitanju je prstenje od belog zlata i dijamanata sa ugraviranim datumom venčanja i imenima mladenaca. Burme su ručno izrađene u jednoj od najpoznatijih italijanskih juvelirnica, a kako se moglo čuti, koštale su blizu 100.000 evra.

Potpuni hit Kladite se da li će fudbaler igrati u SrbijiŠVAJNI DOLAZI U ZVEZDU?!Bastijan Švajnštajer u dresu Crvene zvezde ili Partizana? Ako verujete u ovaj scenario, možete da se obogatite. Jedna domaća kladionica stavila je u svoju ponudu klađenje na to da će slavni nemački fudbaler obući dres nekog srpskog kluba. Kvota da će se to desiti do kraja njegove karijere iznosi 100. Dakle, na uloženih 1.000 dinara zarada iznosi neverovatnih 100.000 dinara!Zanimljivo, Ana Ivanović je deklarisani navijač Partizana. Trenutno se na fudbalskom tržištu bolje kotira Zvezda, pa može da se kaže da Bastijan ima malo veće šanse da dođe u crveno-beli tabor - ako uopšte šanse za njegov dolazak u naš fudbal i postoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track