MODELSIČIN OTAC RADE OTKRIVA: Ceci dečko neće oprostiti seks s Filipom
Foto: Kurir

Uvređen

MODELSIČIN OTAC RADE OTKRIVA: Ceci dečko neće oprostiti seks s Filipom

Stars -

Muž ženi s kojom ima decu neće da oprosti prevaru, a kamoli dečko devojci. Ne znam kako će oni završiti, kaže Rade Jovanović

Ceca Jovanović je u rijaliti „Farma“ ušla kao zauzeta devojka, ali nije sigurno da će s tim statusom i izaći sa imanja u Lisoviću.Naime, njen dečko, pevač grupe In vivo Igor Maljukanović, teško je podneo saznanje da ga je devojka prevarila s Filipom Đukićem. Ovo je potvrdio njen otac Rade Jovanović, koji za Kurir kaže da se povremeno čuje sa ćerkinim dečkom.

- Igor neće ništa da komentariše za novine. Čujem se s njim povremeno. Neću da ga smaram, za tim nema potrebe. Nas dvojica smo se poslednji put čuli pre petnaestak dana, kad je trebalo da se Ceci dostave stvari. On neće da se eksponira povodom njenog boravka u rijalitiju, a zamolio je i nas, njenu porodicu, da to ne činimo. Krivo mu je što je Ceca spavala s Filipom one noći. To joj zaista nije trebalo. On nju previše voli, tako je bar meni rekao, a nisam siguran kako će podneti sve to. Pa muž ženi s kojom ima decu neće da oprosti prevaru, a kamoli dečko devojci. Zaista ne znam kako će se sve to s njima završiti - kaže Cecin otac Rade, ali naglašava da će Maljukanović sačekati njegovu ćerku da izađe iz rijalitija i da će tada sve rešiti.

- Cecina jedina ozbiljna veza je sa Igorom. Pa zbog njega je napustila našu kuću. Htela je da se zabavlja s njim. U junu prošle godine otišla je od kuće, tada je imala skoro devetnaest godina. Završila je četvrtu godinu srednje škole, uzela diplomu i baš tog dana otišla od kuće. Od tada živi s Igorom, a kod nas je povremeno svraćala. Krila je od nas za „Farmu“, jer je znala da to ne odobravam, pa čak ni njena majka nije bila za to - završava Cecin otac.

(K. Lekić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja