MORBIDNA KLETVA ZA ALBERTA NAĐA Bivša žena kune: Dabogda detetu kovčeg kupio!
Foto: Dado Đilas

Ne bira reči

MORBIDNA KLETVA ZA ALBERTA NAĐA Bivša žena kune: Dabogda detetu kovčeg kupio!

Stars -

Sportisti prva supruga Jelena šalje preteće poruke u kojima kune Helenu, koju je dobio s Mirnom Nađ, zbog čega je zabrinut za ćerkinu bezbednost

Bivši fudbaler Albert Nađ i njegova supruga Mirna strahuju za život dvogodišnje ćerke Helene. Panika u njihovoj porodici, kako kaže sportista, nastala je zbog njegove bivše žene Jelene, koja mu šalje poruke u kojima želi devojčicinu smrt.Majku ti raspaluJelena i Nađ razveli su se pre šest godina. Trenutno se nalaze na sudu jer je Jelena protiv nekadašnjeg igrača Partizana podnela krivičnu prijavu zbog neisplaćenih alimentacija od 800 evra mesečno za njihovo troje dece - Nemanju (20), Nikolu (16) i Janu (9). U toj borbi, kaže Nađ, ona je otišla toliko daleko da mu je poručila da novac koji nije dao njihovoj ćerki Jani potroši na Helenin sanduk.

- Đubre jedno raspalo, mađarsko, cigansko. To što si moju Janu, bedniče, uskratio za 19.000, dabogda dao Heleni za kovčeg. A daćeš, majku ti mrtvu raspalu je.em. Jana ti je poručila da te je precrtala i da si go.no koje joj se ne sme obratiti više - poručila je Jelena bivšem, a onda mu zapretila zatvorom:

- Sada ćeš da vidiš dokle ću ići, Zoričine (Albertova pokojna majka, prim. aut.) ti kosti je.em baš. U zatvor ću te strpati, go.no jedno, nećeš znati gde je levo. Platićeš mi do zadnjeg centa, sa sve kamatom - glasi jedna od poruka.

Gmazu jedan

Jelena se tu nije zaustavila.- Videćeš čije si dete našao da za.ebavaš i lažeš i zbog koga dete pati. Dabogda svaka njena suza živu ranu na Heleninom telu otvorila, a tebi na otvorenom srcu. Mrzim te, gmaze jedan, i bogu se molim da te uzme i zemlja kosti izbaci tako zlobnom. A ni Borovićev tata ti neće pomoći. Je.aće te u zatvoru Delije kao konja. Kakva te je mrtva ciganska kučka okotila, nije ni čudo što si takav. I ona mi je zlo činila, pa se raspala od raka. Tako ćeš i ti, samo puta tri jer svojoj deci nanosiš zlo, a ne meni. Razmišljaj o tome - napisala je Jelena bivšem mužu.

Albertova supruga MirnaNAZIVA MOJE DETE KOPILETOM, A NJENA SU U MOJU KUĆU DOBRODOŠLAAlbertova sadašnja supruga, dizajnerka Mirna Nađ, prijavila je Jelenu policiji.- Ta žena je mojoj ćerki poželela smrt. Plašim se za svoju i detetovu bezbednost - kaže Mirna i dodaje:- Pitam se zašto me ta žena blati kad joj ništa nisam uradila. Nas dve se čak i ne poznajemo. Pričala je da sam ostavila dvoje dece, što je laž. Ja imam samo Helenu. Stalno šalje Albertu poruke da je naše dete kopile koje nikad neće upoznati braću i sestru. Oni su ista krv, zbog čega su deca kriva. Njena i Adijeva deca su u našu kuću uvek dobrodošla!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track