MORBIDNO: Karleušin fan pravi lutke s njenim likom
Foto: Instagram

Obožavalac prati baš svaki njen korak

MORBIDNO: Karleušin fan pravi lutke s njenim likom

Stars -

Nepoznati čovek stvara mini-replike Jelene i šije im garderobu koju nosi pevačica, oblikuje im frizure poput njenih, a čak im je otvorio Instagram

Vatreni fan Jelene Karleuše toliko je opsednut pevačicom i njenim stajlingom da svakodnevno pravi lutke njene kopije, kojima je otvorio i Instagram profil.

Ovaj pevačicin obožavalac je postao toliko opsednut njome da prati svaki njen korak, kao i to šta je obukla. A onda sedne, uzme brac lutku i pretvori je u kopiju JK. On obraća pažnju na svaki detalj, pa im farba kosu, pravi frizure kakve nosi JK i oblači ih u garderobu kakvu nosi pevačica. Lutke imaju i identične naočare, minđuše, narukvice, ukrase za kosu kao prava Karleuša. Osim toga, on obraća pažnju i na mesta gde se nalazi JK, pa je čak napravio i minijaturni studio u kojem se snimaju „Zvezde Granda“. Na Instagramu se mogu videti fotke na kojima lutka JK sedi za stolom na kojem su tasteri „da“ i „ne“. Ali to nije sve. Ovaj fanatik kad slika lutke, postavlja ih uz beli zid, što je karakteristična pozadina Karleuši kad pozira u odevnim kombinacijama za društvene mreže.

Karleušin obožavalac do sada je uradio 40 replika njenih stajlinga. Zanimljivo je da ispod svake fotke objavljuje i statuse koje je pisala Karleuša, što takođe pokazuje da je u pitanju neko ko je opsednut popularnom pevačicom.Pokušali smo da dobijemo i komentar od JK, ali ona nije odgovarala na poruke.

Hit BRENA PRODAVALA SVOJU LUTKUJedina naša pevačica koja je do sada imala lutku sa svojim likom u prodaji je Lepa Brena. Ona je sama pokrenula proizvodnju lutaka i od toga je zaradila dosta novcae. Sličnu ideju pre nekoliko godina imala je i Jelena Karleuša. Ona je planirala da angažuje profesionalnog kreatora da dizajnira garderobu za lutke, ali taj njen projekat još uvek nije ostvaren. Izgleda da ju je u tome preduhitrio fan, koji će možda od toga i zaraditi ukoliko komercijalizuje svoju ideju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track