NA PROLEĆE VIP RIJALITI: Veliki brat zove Severinu, Igora i Kebu
Foto: Story, Zorana Jevtić

Kreće VIP sezona rijalitija

NA PROLEĆE VIP RIJALITI: Veliki brat zove Severinu, Igora i Kebu

Stars -
Porodica Kojić dobila ponudu da kao gosti provedu nedelju dana u kući na Košutnjaku. Pevačica će preseći kada se s mužem vrati s medenog meseca

Krajem godine završen je „Veliki brat“ sa učesnicima nepoznatim javnosti u kom je pobedio Makedonac Darko Petkovski, a već na proleće kreće VIP izdanje popularnog rijalitija, saznaje Kurir.U kuću na Košutnjaku ponovo će ući popularne ličnosti iz bivše Jugoslavije, a među gostima, koji će u rijalitiju provesti nedelju dana, trebalo bi da budu Severina i njen suprug Igor Kojić.Tri godine kasnije- Produkcija „Imoušn“ planira da na proleće započne šestu sezonu „VIP Velikog brata“. Prošlo je više od tri godine od poslednjeg izdanja rijalitija s poznatim učesnicima, pa producenti smatraju da je pravi trenutak za novu sezonu. Zato su odlučili da porodici Kojić - Kebi, njegovom sinu Igoru i snajki Severini - ponude da se pojave kao gosti koji će u kući provesti maksimalno nedelju dana - kaže naš izvor.Promovisaće albumPevačica i njen suprug trenutno su na medenom mesecu u Africi, a nakon toga ona planira da objavi novi album. Pošto joj je promocija bitna, velike su šanse da prihvati ponudu.- Severini će biti potrebna promocija novih pesama. Za razliku od rijalitija koji se prikazuju na drugim televizijama, odgovara joj pojavljivanje u „Velikom bratu“. Pevačica ima odličnu saradnju s produkcijom „Imoušn“ i već je bila u četvrtoj sezoni „Velikog brata“, doduše samo da bi otpevala novu pesmu, a pojavila se i kao član žirija u njihovom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, u kome je učestvovao Keba - zaključuje naš sagovornik iz produkcije i dodaje da je njihova želja da rijaliti bude emitovan u regionu, ali da još nema finalnog dogovora na relaciji Beograd-Zagreb.

Imali zadatkeGOSTOVALI BATA I JKU „Veliki brat“ su kao gosti dolazile razne javne ličnosti. Na otvaranju druge sezone nakratko je u kuću ušao Velimir Bata Živojinović. Proslavljeni glumac bio je učesnik zadatka „Sarajevo 1944“, u kome je kao Valter trebalo da ukućanima prenese jednu poruku. U petoj sezoni nakratko se pojavila i Jelena Karleuša i odmah se sukobila s Mikijem Ðuričićem i Ivanom Škorić.U „VIP Velikom bratu“ pobeđivali su Saša Ðani Ćurčić, Mirjana Mimi Ðurović, Miroslav Miki Ðuričić, Milan Marić Švaba i Željko Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track